• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 28°C

Бареков отвърна на удара: Славчев изпълнява политически и корпоративни поръчки

Бареков отвърна на удара: Славчев изпълнява политически и корпоративни поръчки

София /КРОСС/ Ангел Славчев отдавна не членува нито в органите на "България без цензура", нито в нейното ръководство. През последните месеци неговото членство е чисто формално, след като той се оттегли от партийния живот и доброволно спря да взима участие в решенията на партията и работата със структурите, съобщиха от партията на Бареков. Това поведение вече се обяснява с факта, че г-н Славчев направи опит да дублира функциите на главния секретар на ББЦ и да изгражда структури от свое име. След като не получи подкрепа за действията си, Славчев взе решение да се оттегли сам, а днес формално ще бъде изключен от Изпълнителния съвет на ББЦ и като член на партията, уточняват от ББЦ.
По думите им нелепите му твърдения за влияние от страна на Делян Пеевски, когото нито той, нито главният ни секретар Стефан Кенов познават лично, е нелепо и манипулативно обяснение от негова страна, защото не му се получи номерът. „Структурите на партията не са "собственост" на отделни личности, а на каузата на ББЦ, още повече че г-н Славчев вече има нулева поддръжка сред над 30-те ни хиляди членове в централната организация и близо 20 хиляди в "Евромайки" и МББЦ. Изчерпаното доверие към Славчев се доказва и от липсата на подкрепа за номинацията му за водач на листи за депутати от цялата страна. В разговорите с него винаги му е изяснявано, че "България без цензура" никога няма да бъде част от никакви корпоративни, задкулисни схеми и битки, защото е партия от нов тип, която иска цялостно обновление на политическата система. Нито един член на ББЦ, без изключение, не е вземал позиция в конфликта Пеевски - Василев, както и във всички гнусни атаки, които се изсипаха върху нас. Позицията на нашите членове е, че политическата класа е прогнила и този конфликт се е формирал с активното участие на трите партии ГЕРБ, ДПС и БСП", подчертават хората на Бареков.
„ББЦ няма място в старите схеми на прехода и никога не би изменила на принципите си. Бълнуването за Пеевски е жалък опит на Славчев да изпълни политически и корпоративни поръчки на ГЕРБ и ДПС, като нанесе удар по партията, която единствена представя истината и фактите в обществото за престъпленията на българските политици. С действията си г-н Славчев показва двоен морал, защото взима страна в един конфликт, който е явно доказателство за порочността на старите партии и старите икономически субекти", посочват в заключение от ББЦ.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Caмo фaкти

ДС-агент Дончо Каракачанов - член на постояното присъствие (политбюро) на БЗНС до 1989 по пропгандата и до днес в ръководството на червения БЗНС, а също баща на ДС-агент "Иван" Прасю Каракачанов (ДС-МВРо). 1997 Евгени Бакърджиев (бивш БЗНС-ар) срещу солидно заплащане в кеш уреди за депути от СДС 4 ДС-МВРо-вци (и четиримата ДС и БКП агенти!)! 2003 Каракачанов прави тайна коалиция със съюз "Радикали" (Бакърджиев)! Преди няколко години имаше коалиция Софиянски, Каракачанов, Мозер (Върбанов). После, след коалиция с Ковачки, се оформи коалиция Каракачанов - Яне Янев (бивш БЗНС-ар)! Сега ББЦ е коалиция Бареков (Пеевски-ДПС) - Каракачанов (ДС-МВРо) - БЗНС-червен - Софиянски (ССД) - Евг. Бакърджиев (съюз "Радикали"). Т.е. очаква ни пак ТеКеЗеСа-рите с ченгетата и фатмаците с полковнишки и генералски пенсии да драпат за власт и депутаски кюфтаци! И ще се съюзяват като патриотарско-ченгесарски "спасители" на България с НФСБ!!!

20.07.2014 16:38:46

Анонимен

Нищо, с това русофилите в ББЦ няма да свършат ! Дудука е добър последовател, но на хоризонта се задава ЯРЪК ИСПОЛИН и ПОКЛОННИК на РУСИЯ, това е ДРУГАРЯТ СТЕФАН СОФИЯНСКИ ! Помпите го нали ? , СДС - ар, Свободен демократ, блюдо и гъзо - лизец, безгръбначно, наклонено винаги към парите, А ДНЕС СЪС СВАТА СИ - известният мафиот ЧЕРЕПА, ще подкрепят "ЛЕВИЯТ ДУДУК" ! Чакайте светлото демократично бъдеще !

20.07.2014 12:02:17

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.