• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Опълченци обкръжиха украинска бригада, проявила се с особена жестокост в Славянск

Опълченци обкръжиха украинска бригада, проявила се с особена жестокост в Славянск

/КРОСС/ Опълченците на ДНР обкръжиха 25-та украинска бригада, която по-рано е подлагала на жестоки артилерийски обстрели Славянск, съобщи Lifenews.

Бронетехниката на ДНР влезе в Кожевня и Червоная Зоря, разположени на границата с Русия, като затвори украинските сили в пръстен. Същата тази бригада е държала под контрол коридора за снабдяване на украинските военни с боеприпаси, атакуващи Луганск.

Отрядите на опълчението на Славянск, които участваха в операцията смятат тази малка победа за своеобразен реванш, защото 25-та бригада на правителствените войски е стояла до Славянск и постоянно обстрелвала жилищните квартали на града.

Атаката на опълченците на Димитровка се оказа успешна, благодарение на два артилерийски удара по двата фланга на украинските сили. В момента пътя по дължината на границата с Русия, по който от юг са идвали украинските камиони с боеприпаси за обстрели на Луганск и Луганска област е блокиран.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Идиотът Рампой се изтаковал на метеното с препоръка "народ" и "родина" да отидели на сметището на историята!?!? Няма по-големи идиоти от десните идиоти и боклуци, които малко по-малко, но постепенно заминават на политическото бунище, като предходниците си - робовладелците, болярите, феодалите и вся осталная сволоч. Бавно, но сигурно!

23.07.2014 11:15:24

Анонимен

Да не взимат пленници! Диваците - при Св. Петър, той е и за православни, и за католици, и за протестанти, и за отвъдокеанските секти от не знам кой си ден. Той знае какво да ги прави!

23.07.2014 11:08:07

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.