• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Крум Дончев: Заедно можем да възродим промишлената мощ на Сливен

 Крум Дончев: Заедно можем да възродим промишлената мощ на Сливен

/КРОСС/ „Вярвам, че Сливен може да възроди облика си на онзи голям индустриален център, какъвто го помня от детските ми години", заяви кандидатът за евродепутат от „БСП за България" Крум Дончев по време на посещението си в гр. Сливен. В разговор с хората той се запозна с демографските и икономически проблеми, с които се бори сливенската общественост, изрази ясно амбициите си да работи в полза на България, като се ангажира с каузи, в които има дългогодишен опит и компетенции. „Както на пистата, така и в битката за Европарламента, участвам с дух за победа и кауза за България. И при двете има състезание, но отговорностите са различни", каза още той.
Присъстващите обясниха, че Сливен е един от важните промишлени български индустриални центрове, с традиции в текстилното, машиностроителното, стъкларското, електротехническото производство, хранително-вкусовата промишленост. „Проблемите на хората се свеждат до безпаричие, здравеопазване, инфраструктура. Виждам в тях голямо недоверие, но искрено вярвам, че ние, от „БСП за България", можем да постигнем нещо по-добро за народа и страната си", посочи кандидатът. Хората подчертаха, че благоприятният климат и изградената иригационна система са предпоставка за утвърждаването на сливенския регион като стратегически доставчик на стопанска продукция. „Условията са изключително подходящи за развитието на овощарството, особено производството на праскови и череши, лозарството, зеленчукопроизводството, производството на слънчоглед и зърнени култури, а също и за развитие на животновъдството. В Сливен работят Институт по прасковата и Център за селекция и репродукция в животновъдството", каза още хората от региона. Според Дончев всичко това е важно да се съхрани и доразвие, за да могат производителите и търговците на едро в Сливен да се чувстват спокойни, че продукцията им може да бъде реализирана. "Много е трудно човек, занимавайки се с политика в днешно време, да бъде разбран правилно, защото политиците създадоха агресия у всички нас. Защото езикът, с който те комуникират, не е езикът на българина. Политиците трябва да бъдат пример за нас и нашите деца. Затова вярвам, че вече е дошло времето, когато политическият модел в България трябва да бъде променен - не, защото политиците имат нужда, а защото хората имат нужда", подчерта още той.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.