• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

“Ултра-смартфонът" LG V10 идва и в България

 “Ултра-смартфонът" LG V10 идва и в България

/КРОСС/LG V10, най-новият смартфон от LG Electronics (LG), разработен с максимална креативност, ще бъде достъпен за потребителите и в България през втората половина на този месец.

Първият смартфон на LG от V серията е създаден да осигури на днешните потребители богато мултимедийно изживяване. За да направи гледането и създаването на мултимедия възможно най-лесно и безпрепятствено, LG V10 предлага отличителни нови функции като например втори екран, двойна предна камера и ръчен режим на видео заснемане. Притежавайки типичната за LG сменяема батерия (3,000mAh) и слот за microSD карта, LG V10 има характеристиките да бъде първия смартфон, който отговаря на изискванията на компанията SanDisk за изключителни възможности за генериране на снимки и изображения" (Extreme Photo-Imaging Capabilities (EPIC)), чрез които тя отличава високите способности на смартфоните при снимането и видео заснемането.

Както при всеки смартфон от висок клас и тук качеството на звука е било ключов приоритет. V10 изпълнява HD музика на 32-битовите Hi-Fi DAC тонколони, произведени от ESS Technology, които за първи път се поставят в мобилно устройство. Смартфонът постига това чрез семплиране на файловете със стандартна разделителна способност в 32-битов Hi-Fi формат. Слушалките Quad Beat 3 сe продават заедно с телефона и са разработени в партньорство с AKG Acoustics, европейски производител на висок клас слушалки, микрофони и аудиосистеми за професионално ползване. С последната версия на слушалките LG Quad Beat, притежателите на V10 могат да се наслаждават на по-плътни ниски тонове и по-ясен звук от високия спектър.

Други характеристики на LG V 10, които също заслужават внимание са:
• Втори дисплей - постоянно включен дисплей, разположен над основния 5,7-инчов QHD IPS Quantum дисплей, който увеличава продуктивността без да оказва влияние върху живота на батерията
• Двойна предна камера с две отделни лещи, която може да заснеме стандартно селфи при 80 градуса наклон или безпроблемно да прави широкоъгълни снимки при 120 градуса
• Ръчен режим на заснемане на видео, който гарантира създаването на видеа с професионално качество, като дава възможност по време на снимане да се настройва скоростта на затварянето на лещата, честотата на кадрите, ISO, баланса на бялото и дори фокуса.
• Еластична рамка Dura Guard, изработена от 316L неръждаема стомана клас SAE и Dura Skin, която надеждно укрепва дисплея и така предпазва телефона при изпускане

По-рано тази година LG стартира партньорство с актьора, сценарист и продуцент Джоузеф Гордън Левит и неговата, наградена с „Emmy" продуцентска компания - HitRECord, за да подкрепи развитието на креативността при създаването на съдържание. Иновативната колаборация се основава на амбицията на LG да отличава и подкрепя креативни личности и иноватори в целия свят. По-конкретно усилията включват създаването на телевизионна реклама в Съединените щати както и късометражен филм, който разказва за малките моменти, които "се случват през целия ден и могат да бъдат красиви, непредвидени и спонтанни, но те придават на живота допълнителен чар."

"Проектиран още в основата си като мултимедиен смартфон, LG V10 е ултимативното устройство за днешната екосистема на споделяне на информация и съдържание," каза Дуно Чо, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Mobile Communications Company. "Потребителите очакваха истинско мултимедийно устройство, което не прави компромиси с качеството. С V10 се надяваме да покажем на какво наистина са способни смартфоните."

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.