• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Кофти време - от и за Бойко

Кофти време - от и за Бойко

/КРОСС/Струпват ни се всевъзможни, а и невъзможни беди. Покрай (пред)последните издихания и ридания на премиера в оставка Б.Б.

А той не спира да ни залива с безкрайно тъпи и банални обяснения. И за снега; и за студа; и за сметките за ток и парно.

Сега претоплената манджа е немедлената им проверка. На сметките, де. Парен каша духа. За снега и студа щял да се оплаче на Началството. Там някъде - Горе. Но, по-нататък.

Абе, не можа ли да измисли нещо друго този субект и обект? Последното е по-вероятно, логично и доказуемо! Нещо по-различно, по-впечатляващо, по-правдоподобно? Освен хипнотизираното взиране и вдъхновение от противопожарния шланг (маркуч)!?

Очевидно, това са безплодни риторични въпроси. Зад тях обаче стоят още по-убийствени логични отговори:

Ами как до го измисли, завалията, като в живота си е прочел само една книга. Цифров и словом: 1 (Една)! Поне така Той самият се фука. За самия Себе си. Както е свикнал да ни говори от първо лице. В единствено, понякога - може и в множествено число. Хващало по-голям дикиш.

Пъчи се като истински книжовник и (под)будител. Нищо друго. Надутите пуяци - ряпа да ядат.

Сега следва обръщане на грамофонната плоча. Хитовите изпълнения са саниране и магистрали. Вечните Евъргрийни...

Няма как, Б.Б. излиза в принудителен безсрочен отпуск. Жалко, но е факт. Заобиколен от кръгове и кръгчета. Под формата на ръбчета и всякакви Агнешки и други главички. Облизващи се на и покрай държавната софра.


Автор: Георги Димов

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

До Анонимника опреди 1 час: Кво Президентство бе, Бойко на там ли се е насочил? Ква работа има там? Ще трябва да изчака още 5 години. И да си лиже раните.

19.01.2017 19:10:03

Боко Харам

На снимката май доста мяза на Дон Вито Карлеоне. Ама не е Кръстник. Него са го кръщавали. Други -сега си събират парсата. А той гледа тъжно.

19.01.2017 18:22:44

Будист на барикадата

Книгата, книгата, единствената книга - умници от ГЕРБ. Не я забравяйте. Нито нея, нито Винету, нито Буда, нито Титана на мисълта. Може и да ви разреши да я прочетете и вие. Но само нея. И не чак до края. Понеже - ще знаете повече от Него. И няма повече да Го слушате.

19.01.2017 18:14:49

Анонимен

познати бесепарски опорни точки „Изкуството” да се говори за всичко, но без да се каже нищо, е традиция в лявата партия. Тя така си дрънка повече от сто години. С други думи – старческа деменция, за която всичко е „несправедливо”. Но това е от годините, а не от друго. И бягство от целта, от предназначението на това слово: да каже, аджеба, какви възнамерява да ги върши в Президентството новият президент.

19.01.2017 17:50:26

Анонимен

А БСП НЕ СА заобиколен от кръгове и кръгчета, ИЛИ ТАМ Е САМО СЪЛЗИ И ЦВЕТЯ

19.01.2017 17:50:18

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.