• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Как са били избивани гражданите на Одеса в Профсъюзния дом? (+18)

Как са били избивани гражданите на Одеса в Профсъюзния дом? (+18)

/КРОСС/В Профсъюзния дом в Одеса са били избити много повече от 42-ма човека, както се обявява публично. Възможно убитите да са повече от 300 невинни.

Пожарът в сградата е бил режисиран, а на органите на реда - заповядано да не се намесват, за да може наемните убийци да си свършат работата.

Докато група хора подпалват палатки по улиците, може би за отвличане на вниманието, други граждани, които са се криели зад вратите са били нападнати от екстремисти от „Десен сектор".

Детайли от избиването на гражданите на Одеса показват ясно снимките по-долу. Да, те са ужасяващи, порязаващи,карат те да извиеш глава... Все причини, заради които се колебаехме дали да ги покажем.
Но те са това, което се случва в Одеса.

Гласът на истината е неприятен за слуха. Лицето й - за очите.

Пожар, наемни убийци, коктейли Молотов... и трупове - застреляни, удушени, обгорени. Трупове, сред които на бременна жена.

Това е одеския пърформънс, разигран в масивната 5-етажна сграда.
Пожарната е дошла след като всичко е било изпепелено.

...

Детайли от сценария: Как са били избивани гражданите на Одеса в Профсъюзния дом? (+18)

Повече от ясно е, че в Профсъюзния дом, в Одеса, са били избити много повече от 42-ма човека, както се обявява публично. Пожара в сградата беше абсолютно режисиран и на органите на реда им е било заповядано да не се намесват, за да може наемните убийци да действат през това време. В тази публикация ще ви покажем доказателства за това, достигнали до нас благодарение на будните активисти в интернет и на улиците в Украйна, които следят много от близо случващото се.

В началото, както виждате на долната снимка, по площада имаше значителна организация на групи от хора, някои от които подпалваха палатки по улиците. Възможно е да е било за отвличане на вниманието.

Как стана така, че пожара се прехвърли към вратите на сградата, в определен момент или сигнал? Хората, които се криели зад вратите на партерният етаж са били нападнати от екстремисти от „Десен сектор" и изгорени до кокал вътре. Първо са запалили едната масивна дървена врата...

...после, всичките три:

... пристигнали пожарникарите, когато вече са били изгорени тотално вратите:

В голямата и масивна 5 етажна сграда се виждаше, че беше запален само 1 кабинет:

Кой би могъл да се добере до покрива на административната сграда? Може би тези, които са получили предварително ключовете за бравите, за да преминат стоманената решетка на вратата водеща към покрива...

Опа, видяхте ли какво се вижда до тези платени индивиди? Нека погледнем от близо:

Точно така, това са приготвените от наемниците коктейли Молотов. Точно тези хора трябва да бъдат заловени. Виждаме им лицата, могат да бъдат открити и да бъдат накарани да кажат много неща за зверствата извършени срещу мирните граждани на Одеса. Но дали това ще се случи някога? Едва ли. Когато са замесени милиарди доларчета и евро, никой не се бърка. На долната част от снимката виждаме театъра в стил холивудски филм, за отклонение на вниманието - някои са накичени с лентичките на по-руски активисти (отбелязано в синьо)..

Ето и още от тези наемници (гледайте червените лентички на ръцете):

И още. Тук виждаме, че някои са въоръжени с огнестрелно оръжие, а органите на реда имат заповед да не ги закачат, както се вижда от снимката:

Труповете на партерният етаж, където горяха вратите, където беше пожара - са изгорени до кокал. Много подходящо поставени на първото място, от където се влиза, не мислите ли?

Кога се появиха трупове и на другите етажи, там където не е имало огън?

Горната снимка и долната са заснети под различен ъгъл. Обърнете внимание, че тук има дървени материали, които не са изгорели. Абсурдно е тези хора да са умрели на това място и причината да е била пожар. Парапета е дървен, радиатора не е обгорял, столове, маси от дърво не са били докоснати от огъня... Каква е тази барикада? Най-вероятно е направена за да блокират пътя към горните етажи на хората търсещи спасение от въоръжените и кръвожадни убийци, които са нахлули под прикритие...

Погледнете следващата снимка, на женски труп, който е бил преместен от реалното място на смъртта. Вижте подлогата, следите. А на кого му е нужно да мести труповете, и защо?

Видяхте ли и убития мъж? (следете и другите детайли). Нека го погледнем от близо:

Точно така, застрелян е. Убит е от изстрел в главата и от раните му кърви.
А обърнахте ли внимание, че мъртвите са им обгорени само някои части на тялото, като например главите и дланите? Обърнахте ли внимание, че поясите им са разголени?

Защо ли не са се подпалвали дрехите? По ръцете до китките са горени до костта. На тази снимка, както и на другите снимки виждаме, че има странна бяла смес на пода. Какво е това? Това е прах от пожарогасители... били са ползвани за да загасят вече умрелите/убити, за да не загинат самите убийци от огъня.

На горната снимка виждаме момиче и момче, които не са били изгорени, нито са се задушили от дима, защото няма открити следи от огън на пода, който е дървен и е на 50 години вече, който би трябвало да пламне като слама. Както няма и сажди от дима по стените, така че не са се задушили. Те са били убити по друг начин! Най-вероятно и на двамата младежи са им били счупени вратовете от професионални убийци, докато са се забавлявали с тях изродите.

Обърнете внимание на следващата снимка:

Дали е съвпадение? Дали убийците са си сменяли дрехите с убитите от тях? Това е древна и проста стратегия за заблуда. Барикадите са били по етажите, тук се вижда ясно. Също има и кръв на пода, също виждаме отново ясно и изгорената глава и длани. А разголения пояс е явно в следствие от бързото преобличане на труповете, от предварително накичените с про-руски лентички шпиони-убийци, които са се внедрили в сградата.

На долната снимка виждаме жена до асансьора, без дрехи от пояса надолу:

Най-вероятно е била изнасилена многократно от няколко убиеца, след което са и облели главата със запалимата течност и са я подпалили жива.

Вижте следващите снимки:

Да, това са също човешки същества и не са изгорели в следствие на пожар, а са застреляни в главите, екзекутирани с огнестрелно оръжие.

На долната снимка, която вече показахме по-горе, се виждат труповете с изгорени глави и длани, някои с разголени пояси... преобличани!

Ето и още избивани хора:

Убит от изстрели в главата, в лицето, екзекуция. Вероятно застрелян 3 пъти, защото е бил едър мъж, тежък за да се преборят с него лесно извергите. Ето и огнестрелните рани отблизо:

И тук още една ужасяваща снимка. Убита бременна служителка в офис. Има хора, които чистят офисите, поливат цветята и т.н., през деня - най вероятно тази жена е била такава, честна и трудолюбива.

Обърнахте ли внимание на детайлите? Нека ги погледнем по-ясно, колкото и ужасно да е:

Била е удушена с кабела на лампата. Опитала се е да се съпротивлява, да се бори за живота си. На пода е паднала саксията с растението. Ето и ужасяващите викове за помощ на тази бедна женица, чуйте:

Чухте ли виковете ѝ за помощ? Хората, които снимаха си дадоха сметка, след което се вижда, че за да се замаже положението изкарват през съседния прозорец украинското знаме. Ура, вече е мъртво една трудолюбива майка и едно неродено детенце.

А тук се показва и самият убиец, след като я е удушил до смърт вече:

Нека се видят сцените по подреден начин, за да го свържете всичко по-лесно:

Вижте и едно изтекло в Yotube видео, на оцелял свидетел, който е бил вътре в сградата и не се бои да разказва истината:

Вече се говори, че е възможно убитите да са повече от 300 невинни души. Говори се, че са затваряли жени и деца в мазето и след това с брадви и бухалки са ги избили по особено жесток начин за да няма прекалено много огнестрелни изстрели.

Това ли искахте евромайданци и защитници на нелегално възкачената чрез кървав бунт власт, създаден бунт от Вашингтон и подкрепян от ЕС и Сегашния президент на България? Това ли искате соросоиди проклети, които плюете по Русия и защитавате САЩ и ЕС? Глупци заблудени и изроди платени.

За тази победа ли се борихте, за победата на Елита, за тези уроди?

Където журналистите са зорко наблюдавани от „мирните протестиращи", какво говорят и отразяват?

Ето още снимки от варварските масови убийства на мирни граждани в Дома на профсъюза, в Одеса, пълен с хора, които протестираха срещу нео-нацисткото правителство, срещу нео-нацистката Киевска хунта, възкачена от Вашингтон и подкрепяна от ЕС и Росен Плевнелиев, и българските активисти на тинк танковете:

За много от труповете, изродите убийци не са искали да губят време за да ги горят повече, както се вижда от много снимки.

Още барикади и трупове.

Отново разкопчани панталони и разголени пояси... преобличани трупове.

Всичко, което ви говорят и разпространяват медиите трамплини на тинк танковете на американският елит е пълна пропаганда и лъжа. Мислете и се информирайте.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Това е проявление на фашизма в Украйна. И има продължение до ден днешен това с войната между нацистка Украйна и Руската федерация. Но не трябва да се поставят под общ знаменател всички украинци, че са нацисти. Има и нормални здравомислещи украинци и те се крият, те си мълчат, за да не бъдат убити от нацисткото сборище.

12.12.2023 03:25:07

Нина

Акт на зелените човечета -диверсантите на Путин. Бог да ги накаже.

15.03.2022 22:37:15

Мария

Забравена жестокост!

09.03.2022 19:47:40

Анонимен

Ужас! Не знаехме за това!

01.03.2022 14:25:30

Петров ,П. П.

Ужас и нищо друго ! Дядо Вова ,дай им урок на Урките !Те го заслужават !

24.02.2022 18:46:35

Анонимен

УЖАС

05.08.2018 18:31:40

Анонимен

В УКРАЙНА СЕ НАЛАГА ФАШИЗМЪТ И ГЕЙ-ПРОПАГАНДЩИНАТА! НЕДОПУСТИМО Е!

09.05.2014 09:10:11

Мирослав

Резултатите са очевидни. Не става ясно кой точно го е извършил обаче. Би могла да е както едната, така и другата страна. Знаем, че нито за едните, нито за другите, човешкият живот значи нещо.

09.05.2014 09:02:14

Сталин

Какво ги казвах за фашистите и бандеровците?!

08.05.2014 17:47:20

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.