• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Huawei P20 Pro: Виж, изживей, създай

Huawei P20 Pro: Виж, изживей, създай

/КРОСС/Един от световните митове е, че смартфонът не е достатъчно добър в правенето на снимки и не може да бъде възприет на сериозно в тази му роля. С новите си топ модели Huawei P20 и P20 Pro, компанията предизвиква този мит и е на път да го разбие, предоставяйки на все повече хора смартфон с революционни фотографски способности, от които може да се възползват вече и обикновените потребители, при това много лесно.

Серията Huawei P20 поднесе една нова мобилна революция - смартфоните P20 и P20 Pro са първите телефони, които не само осигуряват на потребителя мощни възможности в заснемането, но и показват интелигентно как да се използват.

Инженерите от Huawei са оборудвали P20 Pro с невероятна камера, разработена съвместно с Leica, налагайки напълно нов стандарт в мобилната фотография. Камерата се състои от 3 лещи и 3 сензора, които работят заедно, за да създадат такива висококачествени снимки, които до този момент са били непостижими. Това е устройство, което се побира в джоба и може да прави снимки, от които професионален фотограф със скъпо оборудване, не би се срамувал.

С модерните технологични решения както на Huawei, така и на Leica, P20 може да посрещне всяко предизвикателството дори при неблагоприятни условия, за разлика от традиционните смартфони: Дори нощните снимки от ръка в слабо осветена от фенери алея, ще бъдат остри и ясни, което ще ви позволи да запазите чист спомен от настроението в нея.

Богатият избор от настройки на блендата дава възможност за постигане на естествен, красив боке ефект, наличен преди това само в скъпите SLR-и. Той придава на снимките уникален характер и професионална визия. Друга характеристика, която не само поставя Huawei P20 Pro пред конкуренцията, но отваря напълно нови възможности, е неговото мощно 5x хибридно приближение. Представете си, колко по-добре ще изглежда една снимка на рядка птица, която сте забелязали на близкото дърво, когато сте станали на зазоряване - с друг смартфон в джоба ви, този красив спомен ще бъде само малка, цветна точка на зеления фон.

Качеството на картината обаче не идва само от една настройка на устройството. По принцип крайният резултат зависи от познанията и опита на фотографа, който избира настройките на камерата. Това изглежда като голяма пречка пред неограниченото творчество, но с P20 не е нужно да се притеснявате. Смартфонът се отличава с най-добрите в класа си настройки за заснемане, както и с един ценен помощник, с който да контролирате настройките си - изкуственият интелект. Това, което Huawei постига с интегрирането на изкуствен интелект в телефона, е сравнимо с добавянето на професионален фотограф към камерата. Изкуственият интелект разпознава сцената, която възнамерявате да заснемете, присъстващите обекти и условията на осветление, и задава оптималните параметри преди да натиснете бутона за заснемане.

Можете да използвате поне 20 тематични програми с комбинация от настройки и параметри, които са най-подходящи съответно за снимане през нощта или в снега, докато правите снимки на храна, танцуващи хора, пейзажи, залези, цветя или животни. Най-хубавата част е, че всъщност не трябва да ги избирате сами - изкуственият интелект ще го направи за вас. Неговата роля обаче не свършва с това.

Вашият личен фотограф ще ви покаже най-добрия начин да композирате снимката и ще се увери, че няма да развалите кадъра в бързината, ако наклоните камерата. Вече може да спрете да се безпокоите за размазаните снимки на вашите приятели, докато правят трикове с колело или скачат във вода: изкуственият интелект ще предвиди къде ще се озове обектът в момента на снимката и фокусира мястото в перспектива. Може да очаквате помощ и когато заснемате видео. Базираните на изкуствен интелект алгоритми осигуряват наистина ефективна видео стабилизация, дори когато сте в движение.

Добра новина има и за тези, които искат да забавят времето. P20 може да заснема в Super Slow Motion режим, позволявайки ви да записвате спиращи дъха видеа на капки, които стигат земята, куче, което хваща фризби, или пукащ се балон.

P20 е устройство, което ви позволява да видите повече и да заснемете всичко, което желаете, като помага да направите крачката от аматьор към професионалист. С този телефон в ръката, получавате камера, която ви дава огромни възможности, освобождавайки ви от мисълта за настройки и параметри. Сега можете да се фокусирате към наистина важните неща и тези, които никой изкуствен интелект няма да може да направи: да улови емоции и моменти под формата на отлични снимки.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.