• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Ангел Караньотов раздава награди и автографи в атрактивно мото събитие

Ангел Караньотов раздава награди и автографи в атрактивно мото събитие

/КРОСС/ Атрактивно събитие на Shell със звездно участие и много награди очаква мото феновете този уикенд в Sofia Ring Mall.
Мотоасът Ангел Караньотов ще подкрепи специалния ивент на Shell, промотиращ колекционерските модели на Ducati, които отскоро са достъпни за лоялните клиенти на веригата. Те ще демонстрират качествата на моторите и ще раздават снимки и автографи от 11:00 до 20:00 ч. на 29 и 30 юни в любимата дестинация на мотористите - Sofia Ring Mall.

Освен да се срещнат с популярни мотозвезди, посетителите могат да разгледат и изложените модели Ducati, чиито мини копия са част от промоционалната колекция на веригата търговски комплекси Shell. Игри и викторина със специални подаръци ще направят събитието още по-привлекателно за феновете на мотоциклитите и на легендарната италианска марка. Сред най-хитовите награди се очертават моторчета Ducati от колекцията, подписани от Караньотов, както и уникална тениска с негов автограф.
Атрактивното мотосъбитие, на което Sofia Ring Mall e горд домакин, затвъждава мисията на търговския център да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти. Следвайки уникалната си концепция за "one-stop-shop" - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, забавление и релакс, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, търговският център в полите на Витоша се налага като абсолютната дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на времето на цялото семейство.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.