• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Илън Мъск - специален гост на финала на TED 2017

Илън Мъск - специален гост на финала на TED 2017

/КРОСС/ Втората вечер на едно от най-елитните световни събития - конференцията TED 2017, беше открита с тържествена церемония в столичния Sofia Ring Mall от президента (2012-2017) Росен Плевнелиев и изпълнителния директор на мола Димитриос Папулис. 

Над 400 души публика събра Prize Night: Health, Love, Life в кино Cine Grand в Sofia Ring Mall. Росен Плевнелиев беше специален гост на събитието, част от стартиралата сесия на TED 2017. По време на коктейл преди сателитната прожекция той отправи своето послание към гостите, като разказа и няколко кратки лични истории за важността от амбицията, обединението и чувството за хумор.

Prize Night: Health, Love, Life се проведе ден след първата сесия на TED2017, наречена Opening Night. Ексклузивен партньор на събитието за България е Sofia Ring Mall. Кулминацията на тридневната програма, в която среща си дава световния елит, е в неделя, 30 април, с подбрани най-добрите лекции от тазгодишната конференция във Ванкувър. Централата на TED обяви, че тогава ще видим лекцията на серийния предприемач Илън Мъск.

Билети за изключителното закриващо TED 2017 събитие на 30 април, наречено Highlights Session, можете да намерите на: VIP билети (с включен коктейл) или билети за студенти на специални цени от 15 лв. Всеки гост получава подаръчна торбичка с изненади от партньорите. Бъдете в Cine Grand, Sofia Ring Mall, не по-късно от 17:30 ч.

Тридневната световна конференция TED 2017 затвърждава мисията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти. Следвайки концепцията за "one-stop-shop" - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, предлагащи огромно разнообразие от модни предложения на топбрандове, молът в полите на Витоша се налага като предпочитана дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на свободното време на цялото семейство.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Абе....

Аз на кино мога и в къщи да ги гледам. Как ли пък не ще дам 100 кинта за билет. Айде у лево! Ако нещата бяха на живо и можеше да се задават въпроси на лекторите - ок. Щях да съм първи. А то прожекция. Що се не гръмнете?

28.04.2017 11:57:31

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.