• 14 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8118
  •  GBP / BGN 2.2736
  •  CHF / BGN 1.9990
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Предстоящи събития в страната

Предстоящи събития в страната

/КРОСС/София. 

От 10.00 часа в Информационното бюро на Европейския парламент Българският енергиен и минен форум организира открита дискусия на тема „Очаквани радикални промени в енергийното развитие на България до 2030-2050 г. като резултат от приети базови документи налагащи поврат в енергийната политика на Европейския съюз и света и необходимите подготвителни действия за България".

***
София.
От 10.30 часа 24 състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Кирил Симеонов за убийството на финландеца Яри Салминен (чл. 115-118 от НК).

***
София.
От 11.00 часа в „Гранитна зала" на Министерския съвет вицепремиерът Томислав Дончев и министърът на икономиката Божидар Лукарски официално ще връчат подписаните по първия краен срок договори по процедура „Подобряване на производствения капацитет в МСП" на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност" 2014-2020 г.

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще бъдат представени резултатите от анкета, установяваща липсата на първи контакт между майки и бебета в българските болнични отделения. Събитието е организирано от коалиционна мрежа: Фондация „Родители за родители", сдружение „Естествено", фондация „Макове за Мери", Асоциация на българските дули, сдружение „Родилница", Фондация „Приятели" и Български хелзинкски комитет.

***
Бургас.
От 18.00 часа в кметството на село Маринка в бургаските села Маринка, Твърдица, Извор и Димчево започват обществените обсъждания на бюджет 2016.

***
Бургас.
От 18.00 часа във Военния клуб в Бургас ще се проведат литературни четения, посветени на 168-годишнината от рождението на Христо Ботев.

***
Бургас.
От 10.30 часа в сградата на ТСБ - Югоизток в Бургас ще се проведе работна среща с цел представяне на иновации при разпространението на статистическа информация и представяне на визията за съвместно сътрудничество през 2016 година.

***
Варна.
От 11.00 часа в зала "Варна", Община Варна ще се проведе пресконференция на екипа, изработил зеления регистър на Община Варна.

***
Враца.
От 17.00 часа в Регионален исторически музей - Враца ще се състои премиерата на документалния филм „100 000 крачки с БОТЕВ" , заснет по време на 69-тия Национален туристически поход „Козлодуй-Околчица".

***
Калофер.
От 18.00 часа в големия салон на Народно читалище „Христо Ботев-1869" ще се състои тържествено събрание, по случай 168-та годишнина от рождението на Христо Ботев.

***
Пловдив.
От 10.30 часа в новата обществена трапезария в район "Западен" ще бъдат на посещение кметът на община Пловдив инж. Иван Тотев, ресорният заместник-кмет Георги Титюков и кметът на район "Западен" Димитър Колев.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.