• 10 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8184
  •  GBP / BGN 2.3128
  •  CHF / BGN 2.0295
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 28°C

БСП София: Изборният хаос е добре планиран и управляван

БСП София: Изборният хаос е добре планиран и управляван

/КРОСС/ На 22 октомври 2015 г. предупредихме, че ще предприемем превантивни мерки, изборният процес да протече честно и без манипулации, защото организаторите на изборите са същите, които извършиха изборните нарушения на местните избори през 2011 година. Тогава депутати от ГЕРБ и представители на общинската администрация пряко се намесиха в процеса по установяване на резултатите от проведените избори в София, заявява Изпълнителното бюро на градската организация на БСП град София.

Нашите опасения се сбъднаха и изборният процес се превърнаха в кошмар за всички участници в него. Оставаме с впечатлението, че това е добре планиран и управляван хаос, целите на който обществото тепърва ще разбере. Крайно неприятно впечатление прави фактът, че отговорните за този планиран хаос от ГЕРБ се опитват да внушат на обществото, че вината е някъде другаде. Тези неадекватни обяснения противоречат на здравата логика и факти. Пряко и косвено виновните за изборните неразбории в София през 2011г., сега се опитват, както винаги, да прехвърлят проблема на някой друг.

При същия Изборен кодекс и със същата ЦИК през 2014 г. бяха проведени два избора - за европейски и национален парламент, без да е имало какъвто и да е било проблем. Проблемът при отчитането и обработването на данните на тези избори е организационно-технически и вината е изцяло на ОИК София, под ръководството на ПП ГЕРБ и столичната администрация.

Настояваме отговорните в общинската администрация и ОИК София да поемат своята административна и политическа отговорност за нечовешките условия, в които бяха поставени членовете на секционни избирателни комисии, затворени в „Арена Армеец".

Изказваме благодарността си към всички членове на секционни избирателни комисии, които независимо от умишлено създадения хаос от ОИК София, издържаха в нечовешките условия, в които бяха поставени и съвестно изпълниха своите задължения.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

От какво се боите

А защо не искате касиране на изборите? От какво ви е страх? Защо позволявате лица, които са доказали, че крадат докато са градоначалници да продължат безнаказано да го вършат? А ние хората, които искае да живеем спокойно в уредени градове, какво да правим? Да емигрираме? Не всички можем! Да мрем? Не искаме!

28.10.2015 18:44:52

Една българка

Не съм воленосидеровистка. Но ми се повръща от тая българска „бунтовщина“ по поръчка и по сценарий. Леле, какъв вой, каква „битка“, какви „протести“, какви ченгета, какви орди срещу Волен Сидеров! Цялата държава, съмнителната и „интелигенция“ /на каишка/, „смели сърца“, дето иначе не смеят да пръднат от шубе, ще зазиждат, мачкат, пребиват, ще взимат детето /?!?/, ще вдигат бунтове срещу Сидеров! Ай сиктир бе! Без абсолютно никакво извинение! Волен Сидеров – посочената мишена? Лесно е! Аре да ви видя срещу Боко Тиквата, Доган, Пеевски, Цацаров и МАФИЯТА, КОЯТО УПРАВЛЯВА! Аре, пичове, „революционери“, дето врещите и вдигате „бунтове“ срещу Сидеров, да ви видя срещу ДИКТАТУРАТА, НА КОЯТО СТЕ РОБИ! Стиска ли ви да заплюете копанките, с които са ви купили комфортчето? Къде бяхте, когато ГЕРБ управляващата МАФИЯ КУПИ ИЗБОРИТЕ, къде бяхте, когато краде безогледно, къде бяхте, когато съдебната система и прокуратурата са превърнати в проститутки на същата тая МАФИЯ, къде бяхте когато БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО В ЗАЛА „АРЕНА“ СЕ ИГРАЕШЕ ПОЗОРА НА КУПЕНИТЕ „ЧЕСТНИ“ ИЗБОРИ ОТ ГЕРБ? Сега Сидеров ще горите на кладата! След него всеки друг, който не е угоден на мафиотската компания, която ви МАНИПУЛИРА пeрфидно? Давайте, изгорете Сидеров на кладата! Вместо да залеете улиците, измитайки ШАЙКАТА, която ни управлява. Нещастници.

28.10.2015 15:11:48

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.