• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Предстоящи събития в страната за утре, 3 септември

Предстоящи събития в страната за утре, 3 септември

/КРОСС/ София.
От 10.00 часа ще се проведе заседанието на Министерски съвет.

София.
Вицепремиерът по икономическата политика, министър на регионалното развитие и министър на инвестиционното проектиране Екатерина Захариева, министрите на икономиката и енергетиката Васил Щонов, на транспорта, информационните технологии и съобщенията Николина Ангелкова, на околната среда и водите Светлана Жекова и на земеделието и храните Васил Грудев ще дадат пресконференция след заседанието на Министерски съвет.

София.
От 10:00 часа в Националния пресклуб на БТА ПП „Зелените" ще даде пресконференция по темата „Опасностите от въглищната газификация и действията на Зелените".

София.
От 11.00 часа в зала „Пресцентър" на Националният статистически институт ще се проведе пресконференция за обявяване на данните за брутния вътрешен продукт и производителността на труда за второто тримесечие на 2014 година. Ще бъде представена и информация за предстоящите промени в областта на националните сметки по отношение на данните за брутния вътрешен доход и брутния национален доход.

София.
От 12.00 часа в Централата на партията в София, пл. „България" 1, НДК, Административна сграда, етаж 17 Националният предизборен щаб на ГЕРБ ще даде пресконференция по актуални теми, свързани с участието на партията на предсрочните парламентарни избори.

София.
От 13.00 часа в Националния пресклуб на БТА Институтът за регионални и международни изследвания (ИРМИ) ще представи резултатите по проект „Стратегическо планиране и конкретни застъпнически кампании: Основни инструменти за изграждане и развитие на организационния капацитет на гражданските организации", финансиран от Програмата за подкрепа на НПО по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ЕИП). Ще бъдат представени три успешни примера за подкрепа на НПО в посока изграждане на капацитет и повишено участие във вземането на решения в Благоевград, Велико Търново и Варна, както и резултатите от конкретните застъпнически кампании, проведени по места като част от проекта.

София.
От 14.00 часа в Националния пресклуб на БТА Коалиция „Десните" ще представи предизборната си програма и приоритетните сектори за реформи.

София.
От 15.00 часа министърът на околната среда и водите Светлана Жекова ще даде брифинг на тема: „Съгласувателна процедура на работен проект за търсене и проучване на нефт и природен газ в границите на Блок „1-11 Вранино" .

София.
От 15.00 часа Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и Григор Велев - лидери от коалиция „Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО" ще проведат среща с министъра на вътрешните работи Йордан Бакалов. На срещата ще бъде обсъдена темата как служебното правителство ще гарантира провеждането на честни избори.

Благоевград.
В 11.00 часа в „Конферентна зала" на Областна администрация Благоевград ще се проведе информационна среща във връзка с провеждане на ежегодна кампания MOVE Week - Европейска седмица на физическата активност и спорта.

Бургас.
От 10:00 часа в малката зала на ет. 2 в Областна администрация Бургас ще се проведе редовно заседание на Областната комисия за безопасност на движението, на която ще бъдат обсъдени проблеми свързани с подготовката на първия учебен ден.

София.
От 13.00 часа в централата на СДС на ул. „Раковски" 134 ще се проведе извънредна пресконференция на Реформаторски блок.

Благоевград.
От 13.00 часа кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов ще даде пресконференция, която ще се проведе в кабинета на кмета.

Враца/ Монтана.
От 09.00 до 10.00 часа ще се проведат протестни митинги на работниците и служителите от държавното дружество „Напоителни системи" ЕАД в клоновете „Мизия" (райони Враца и Монтана) и „Долен Дунав" (район Търговище).

Велико Търново.
От 11.00 ч. в пресклуб БТА ще се проведе пресконференция на българска асоциация за алтернативен туризъм във връзка с реализацията на проект за трансгранично сътрудничество България- Румъния

Добрич.
От 18.30 часа в Художествена галерия Добрич ще се състои представяне на книгата с българските бойни маршове на Красимир Узунов.

Хасково.
От 10.00 часа председателят на Държавната агенция за закрила на детето Ева Жечева и кметът на Община Хасково Георги Иванов ще открият официално два Центъра за настаняване от семеен тип за деца с увреждания. По време на посещението си в област Хасково Жечева ще гостува в новоизградените услуги от резидентен тип за деца с увреждания в общините Димитровград и Харманли, ще се срещне с екипите, които ги управляват и ще обсъди хода на процеса на деинституционализация с представители на общините.

Пловдив.
От 11.00 часа в Заседателната зала на Община Пловдив заместник-кметът по спорт, младежки дейности и социална политика на Пловдив Петър Зехтински, предшественикът му и кмет на район „Централен" Георги Титюков ще представят първата гала-вечер по смесени бойни изкуства на открито с вход свободен - MMA GRAND ARENA на стадион „Пловдив" от 20:30 часа на 7 септември.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.