• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Предстоящи събития в страната за утре, 19 ноември

Предстоящи събития в страната за утре, 19 ноември

/КРОСС/ ***

София.
От 9 ч. ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
София.
От 9.30 ч. ще започне заседание на Висшия съдебен съвет.

***
София.
От 9.30 ч. 25-ти състав на Софийски градски съд ще разгледа делото срещу Борислав Балджийски (ч.л.124, ал. 1).

***
София.
От 10 ч. ще се проведе заседание на Столичния общински съвет.

***
София.
От 10 ч. във Военната академия „Г. С. Раковски" ще се състои тържествено събрание-концерт по повод Празника на Сухопътните войски.

***
София.
От 10 ч.в зала 7 на НДК ще се състои пресконференция на Българската фестивална асоциация.

***
София.
От 11 ч. Информационното бюро на Европейския парламент организира кръгла маса на тема „Рискове пред свободата на изразяване" в Дома на Европа.
Специален гост е Александра Жьонест, ръководителят на представителството на организацията „Репортери без граници" в ЕС.

***
София.
От 14 ч. Сметната палата организира конференция „Ролята на външния одит за ефективното управление в публичния сектор". Събитието ще се проведе в зала „Средец" на София хотел Балкан, пл. „Св. Неделя" № 5.

***
София.
От 14.30 ч. Народното събрание ще бъде домакин на кръгла маса на тема: „Донорството на органи и трансплантация в България - медицински, правни и социални въпроси"

***
София.
Президентът Росен Плевнелиев ще бъде домакин на наградите „Най-голям корпоративен дарител" 2015

 

***
София.
Продължава конференцията по сигурността с участие на страните от Залцбургския форум. Конференцията ще се проведе в зала „София" на гранд хотел София. Залцбургският форум е неформална инициатива за сътрудничество в областта на сигурността между група държави-членки на ЕС, на ниво министри и експерти.

***
София.
От 8.30 ч. в Гранд Хотел София ще бъде проведено 5-тото издание на национална конференция Облачният компютинг: растеж и иновации в действие.

***
София.
От 9 ч. Институтът по полимери при БАН организира „Ден на отворените врати", в сградата на Института (ул. „Акад. Георги Бончев", бл. 103).

***
София.
От 11 ч. в Пресклуб България (Национален стадион "Васил Левски, бул "Евл. Георгиев" № 38) ще се проведе пресконференция с участието на Стефан Митов - национален директор продажби на „Индустриал Комерс", Георги Гвоздейков - проджект мениджър на Hyundai Racing Trophy, Петър Гьошев - треньор на екипажите в шампионата.

***
София.
От 21.30 ч. започва петото издание на АСТ Фестивал за свободен театър.

***
София.
В зала Диамант на хотел Рамада, София ще бъдат връчени Строителните Оскари.

***
София.
От 11 ч. Централно и Източноевропейски екологичен център ще проведе пресконференция в пресклуба на БТА.

***
София.
От 14 ч. вестник „Пчела и кошер" организира пресконференция в пресклуба на БТА.

***
София.
От 17 ч. в Национална библиотека „Св. св. Кирил и Методий" ще се състои дискусия, свързана с книгата „Литература, размразяване, разлом: 1962" от Пламен Дойнов.

***
Карлово.
От 17.30 ч. в зала „Васил Караиванов", по повод Деня на Сухопътни войски, ще бъде представена книгата „Каймакчалан", от автора Красимир Узунов. Ученици от СОУ „Христо Проданов" ще открият събитието, на което гости ще бъдат генерал-лейтенант Константин Попов заместник-началник на отбраната, адмирал Пламен Манушев - народен представител, доц. д-р Соня Пенкова - директор на Национален военноисторически музей - София и Румен Манов - историк. Община Карлово ще дари книгата на всички училища и читалища.

***
Карлово.
От 16 ч. в Туристически комплекс "Старинно Карлово" - Патева къща ще бъде отпразнуван Деня на християнското семейство. В инициативата ще участват децата от Неделното училище при храм "Света Богородица" град Карлово с ръководител презвитера Нели Минчева.

***
Стара Загора.
От 10 ч. в тролейбусното депо ще бъде извършен водосвет за здравето на пътниците и дълголетие на първите 23 автобуса по проекта за модернизиране на градския транспорт на Стара Загора

***
Стара Загора.
От 13.30 ч. в Пресцентъра на БТА - Стара Загора ще се проведе първата пресконференция на Асоциацията на Сухопътните войски - клон Стара Загора.


***
Велико Търново.
Велико Търново ще бъде домакин на Трета междурегионална среща за обмяна на опит на Центровете за социална рехабилитация и интеграция за деца и младежи
Срещата ще се проведе в залата на хотел "Арена"-В.Търново ( ул. Славянска 2) от 13.30 ч.

***
Пловдив.
От 18.30 ч. по повод отбелязването на 25-та годишнина от установяването на дипломатически отношения между Република Корея и Република България, Посолството на република Корея в България организира „Корейска филмова обиколка", която започва с прожекцията на филма „Ода за баща ми" в зала „Съединение" на Регионален исторически музей - Пловдив.

***
Пловдив.
От 16 ч. в зала 2 на Пловдивският окръжен съд ще се разгледа искането на Борислав Д. да бъде изменена взетата му мярка за неотклонение „Задържане под стража".

***
Пловдив.
От 11.30 ч. ще се проведе конференция на тема „Бизнесът, институциите и образованието в подкрепа на младежката заетост в страната" в аула 205 на Университета по хранителни технологии в Пловдив.
***
Пловдив.
От 9 ч. ще се проведе заседание на Общинския съвет в Пловдив.

***
Пловдив.
От 14 ч. е насрочено делото в Административен съд за касиране на изборите в Пловдив.

***
Казанлък.
Ден на отворените врати организират в 61 Стрямска механизирана бригада в район Казанлък. От 10 ч. на Учебен център "Тюлбето" гражданите ще имат възможност да стрелят с няколко вида оръжие. От 10 ч. в казармения район ще се състои демонстрация на образци на въоръжение и техника.

***
Бургас.
От 11 ч. ще се проведе Шеста национална дискусия от кампанията: „Да! На българската икономика.Кадрите - проблем № 1 за туристическата индустрия" в
Конферентна зала на Община Бургас

***
Сливен.
От 14 ч., в зала „Галерия" на хотел „Национал" ще се проведе работна среща с участието на Ваня Кастрева, заместник-министър на образованието и науката, директори на дирекции в Министерството на образованието и науката, началниците на РИО - Бургас, РИО -Стара Загора, РИО - Ямбол и РИО - Сливен, началници на отдели, експерти и директори на училища от областите Бургас, Стара Загора, Ямбол и Сливен.

***
Русе.
От 10 ч. в Конферентната зала на Окръжен съвет Гюргево ще се проведе поредното заседание на Съвместната българо-румънска земеделска работна група (СБРЗРГ). Заседанието се организира от Областна администрация - Русе, Асоциация Еврорегион „Данубиус", Окръжен съвет Гюргево и Трансграничен Бизнесцентър „Данубиус".

***
Благоевград .
От 18 ч. ще се състои прожекция на документалния филм "Достойно ест". Прожекцията ще се състои в зала 5 на Община Благоевград.

***
Видин.
От 10 ч. в Областната администрация в града ще започне информационна кампания за либерализацията на електроенергийния пазар.

***
Кърджали.
От 11 ч. в Областната администрация в града ще започне информационна кампания за либерализацията на електроенергийния пазар.

***
Смолян.
От 16 ч. в Областната администрация в града ще започне информационна кампания за либерализацията на електроенергийния пазар.

***
Плевен.
От 17 ч. в Областната администрация в града ще започне информационна кампания за либерализацията на електроенергийния пазар.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.