• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Предстоящи събития в страната за утре, 13 януари

Предстоящи събития в страната за утре, 13 януари

/КРОСС/ ***

София.
От 10 ч. ще се проведе заседание на Висшия съдебен съвет във връзка с процедурата за избор на председател на Върховния касационен съд.

***
София.
От 10 ч. в Гранд хотел София, зала Триадица 2, Български център за нестопанско право организира публична дискусия за обсъждане на предложенията за изменения и допълнения в Закона за юридическите лица с нестопанска цел, публикуван от Министерство на правосъдието.

***
София.
От 10.30 ч. в Аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски" генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова ще изнесе Годишната лекция в памет на Нелсън Мандела.

***
София.
От 10.30 ч. в Музея на съобщенията на ул. „Гурко" № 6 ще бъде представено специално пощенско-филателно издание по случай сто годишнината на българското кино.

***
София.
От 11 ч. в Конферентната зала на Софийския университет „Св. Климент Охридски" вицепремиерът Меглена Кунева ще участва в публична дискусия на тема: „Настигат ли страните от Централна и Източна Европа останалите държави от ЕС? Мястото на България".

***
София.
В 17 ч. в Централната софийска синагога, ул. „Екзарх Йосиф" 16 ще се проведе религиозна служба в памет на загиналите в терористичните актове.

***
Велико Търново.
От 12 ч. в регионалния пресклуб на БТА министъра на здравеопазването д-р Петър Москов и председателя на ДСБ Радан Кънев ще дадат пресконференция.

***
Стара Загора.
От 8.30 ч. в храм „Света Богородица" ще бъде отслужена заупокойна Света литургия от храмовото свещеничество във връзка с навършването на 137 години от повторното освобождаване на Стара Загора.

***
Мездра.
От 11 ч. в енорийски храм „Св. великомъченик Георги Победоносец" ще бъде отслужена панихида по повод 87-годишнина от героичния подвиг на Мара Бунева.

***
Благоевград.
От 11 ч. благоевградската общественост ще положи венци и цветя в знак на признателност към личността и делото на поета символист и революционер Пейо Яворов по случай 137 години от рождението му.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.