• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 28°C

Без влакове между Захарна фабрика и Горна баня до 3 август

Без влакове между Захарна фабрика и Горна баня до 3 август

София /КРОСС/ От днес до 3 август ще бъде удължен периодът на прекъсване на движението на влаковете в участъка между гарите Захарна фабрика и Горна баня. Причините за прекъсването на влаковото движение са ремонтни дейности по железния път, които Национална компания „Железопътна инфраструктура" ще продължи да извършва в посочения участък.
През периода на извършваните ремонти два международни влака, девет бързи влака и два пътнически влака ще продължават да пътуват по обиколен маршрут през гарите Разменна и Волуяк, а два бързи и тридесет пътнически влака няма да се движат в участъка между Централна гара София и гара Горна баня.
За осигуряване на транспортно обслужване за клиентите на „Холдинг БДЖ" ЕАД, които пътуват с тези влакове, ще продължи превоза с автобуси в участъка Централна гара София - гара Захарна фабрика - гара Горна баня.
До приключване на ремонтните дейности няма да се движат четири пътнически влака между Перник и София и два пътнически влака между гарите София и Радомир. Други два пътнически влака, които пътуват между гарите София и Дупница, ще продължават да се движат само между гарите Перник разпределителна и Дупница.
През периода на извършваните ремонти ще продължават да пътуват четири допълнителни влака в участъка между гарите Перник и Горна баня, един допълнителен влак от София за Радомир през гара Волуяк, както и един допълнителен влак от София за Перник през гара Волуяк. По удължен маршрут ще пътуват два пътнически влака между София и Перник, които ще продължават да се движат между София и Радомир.
Поради ремонтните дейности в участъка между гарите Захарна фабрика и Горна баня ще се запазят въведените промени в разписанията и на някои други влакове, които се движат по направлението София - Перник - София.
Информация за промените в разписанията на влаковете, както и за разписанията на автобусите, е поставена във всички гари и спирки по този маршрут, както и в електронния пътеводител на официалната интернет страница на „Холдинг БДЖ" ЕАД (www.bdz.bg).
За подробна информация клиентите на „Холдинг Български държавни железници" ЕАД могат да се обръщат към гишетата „Информация" и билетните каси в съответните железопътни гари.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.