• 11 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Предстоящи събития в страната за утре, 30 юли

Предстоящи събития в страната за утре, 30 юли

/КРОСС/ София.
От 14.00 часа на "Дондуков" 2 президентът Росен Плевнелиев ще връчи проучвателен мандат за съставяне на правителство в рамките на 42-то Народно събрание на Парламентарната група на Движението за права и свободи.

София.
От 16.30 часа на "Дондуков" 2 президентът Росен Плевнелиев ще приеме депутати от фракцията на ХДС/ХСС от германския Бундестаг.
В германската парламентарна делегация са д-р Ханс-Петер Фридрих, заместник-председател на ХДС/ХСС и бивш федерален министър на вътрешните работи на Германия, д-р Ханс Петер Ул, член на Консултативния съвет към президента и член на външната комисия на Германския Бундестаг и д-р Бернд Фабрициус, член на Комисията по европейски въпроси и на Комисията по правата на човека и хуманитарна помощ в Бундестага.

Варна.
От 20.30 часа в Летния театър на Варна, вицепрезидентът Попова ще присъства на Супер гала концерта „Среща на поколенията", с участието на лауреати и финалисти на тазгодишния и на миналогодишни издания на конкурса.

София.
От 10.00 часа ще започне заседанието на Министерски съвет.

София.
От 11.00 часа в конферентна зала "Триадица" на хотел „Вега", ще се проведе стартираща пресконференция по проект „Въвеждане на модерни, надеждни и ефикасни процедури за планиране и изпълнение на бюджета на съдебната власт" с бенефициент Висшият Съдебен съвет (ВСС).

София.
От 10.00 часа лидерът на ПП „България без цензура" Николай Бареков ще се яви в Следствен отдел към Софийска градска прокуратура на улица „Монтевидео" 21.

София.
Започва записването за третия, последен етап на класирането на кандидат-студентите в Софийския университет „Св. Климент Охридски" за учебната 2014/2015 г. Записването за третия етап на класирането е окончателно и трябва да бъде направено в периода 30 юли - 1 август 2014 г. включително.

София.
От 11.00 часа в Съюза на българските журналисти, ет. 3, ще има прожекция на документалния филм „Обикновен фашизъм" на известния руски телевизионен журналист А. Караулов.

София.
От 11.00 часа в централата на КНСБ, ет. 11, конферентна зала ще се проведе пресконференция на тема „Проблемите на „Автомагистрали - Черно море" АД и „Напоителни системи" ЕАД".Пресконференцията ще води вицепрезидентът на КНСБ Николай Ненков. Участие в нея ще вземат директорът на „Напоителни системи" ЕАД Димитър Методиев, председателят на синдикалната организация (СО) към „Напоителни системи" ЕАД Маргарита Янчева, икономическият директор на „Автомагистрали Черно море" АД Петя Стоянова, председателят на СО към „Автомагистрали Черно море" АД Господин Янков, председателят на Федерацията на независимите синдикати от земеделието Светла Василева, както и председателят на Федерацията на независимите строителни синдикати Йордан Никленов.

Гулянци.
От 11.00 часа изпълнителният директор на ДФ „Земеделие" Атанас Добрев ще направи първа копка на пътя Гиген-Дъбован-Гулянци. Откриването на строителната площадка ще се състои на изхода на гр. Гулянци (обл. Плевен) в посока с. Дъбован. Ремонтът на пътната отсечка се финансира по мярка 321 „Основни услуги за населението и икономиката в селските райони".

Бургас.
От 16.00 до 20.00 часа в зала "Георги Баев" в Културен център Морско казино ще се проведе първата от серия от публични дискусионни срещи с потребителите по инициатива на Национална Сдружение Недвижими Имоти. Целта на срещите ще бъде да запознаят участниците в сделките с недвижими имоти как да бъдат добре защитени, какви са законовите разпоредби, къде се крие риска и как да се предпазим от него, кога имаме нуждата от професионална помощ, как да не стигаме до съдебни процедури, и други въпроси зададени от потребителите.

Стара Загора.
От 11.00 часа в Клуба на БТА представители на Групата общински съветници от БСП в Общински съвет - Стара Загора ще дадат пресконференция на тема предстоящото заседание на Общинския съвет и актуални въпроси за гражданите на община Стара Загора.

Стара Загора.
От 13.00 часа в пресклуба на БТА ръководството на новоучредената общинската организация на ПП АБВ в Стара Загора ще бъде представено на пресконференция.

Велико Търново.
От 16.00 до 19.00 часа проект „Арт лято 2014" ще даде началото на още една своя инициатива - Свободна книжарнrца. Край сцената на „Арт лято" до Художествена галерия „Борис Денев" всеки може да донесе книги, от които вече няма нужда и да ги подари, както и да си вземе интересно четиво, донесено от някой друг.

Казанлък.
От 11.00 часа в сградата на „ДКЦ- Поликлиника" - Казанлък ще бъде открит новият офис на Здравната каса в града.

Горна Оряховица.
От 11.00 часа в пресцентъра на Спортна зала "Никола Петров" ще се проведе пресконференция във връзка с предстоящото планинско състезание "Раховец Лясковец 2014". Състезанието ще се проведе на 2 и 3 август и се организира от БФАС, Общините Горна Оряховица и Ляскове и СККА "Етър рейсинг" и е кръг от Националния шампионат по планинско изкачване.

Челопеч.
Официално ще бъде открит Международен фолклорен фестивал

Павликени.
От 17.00 часа на централен площад „Свобода", пред читалището в град Павликени БЪЛГАРСКИят СПОРТЕН ТОТАЛИЗАТОР ще връчи голямата награда в играта „Втори ТОТО шанс" - лек автомобил Ford Fiesta, който бе спечелен в 52-ия тираж на ТОТО 2. Марин Ленков ще получи ключа на автомобила от Ангел Колев, директор на Районна дирекция на БСТ - град Велико Търново.

Сливен.
От 17.30 часа в художествена галерия „Димитър Добрович" ще бъде открита изложба „Слоеве" на младата художничка Силвия Радева. Сборната експозиция е представена в София през април тази година. Художничката е съхранила връзките си с България, въпреки че живее и работи в Лондон. Работите са правени извън България и са вдъхновени от нейните пътувания по света в рамките на 10 години.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.