• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 28°C

Предстоящи събития в страната за днес, 6 август

Предстоящи събития в страната за днес, 6 август

/КРОСС/ *** София. 

В Гранитна зала на Министерски съвет ще се проведе церемонията по посрещане на служебното правителство на Република България.

***
София.
От 9 ч. в храм „Преображение Господне" на столичния квартал „Лозенец" ще започне празнична Света Литургия по случай големия християнски празник Преображение Господне, оглавена от Негово светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит.

***
София.
От 10.30 ч. в сградата на Министерството на труда и социалната политика (фоайето на етаж 2) ще се състои церемония по предаването на министерския пост.

***
София.
В централното фоайе на МВР ще се осъществи приемането на длъжността служебен министър на вътрешните работи. Ориентировъчният час е 10.30 часа.

***
София.
От 10.45 ч. в Министерството на външните работи, Черен мрамор, ще се състои церемонията по встъпване в длъжност на новия министър на външните работи.

***
София.
От 11 ч. в Министерството на финансите ще се състои официалната церемония по предаване на поста от министъра на финансите в оставка Петър Чобанов на министъра на финансите в служебното правителство Румен Порожанов.

***
София.
От 11 ч. в централната сграда на Министерство на околната среда и водите, бул. „Мария Луиза" 22, ще се състои церемонията по официалното предаване на поста от министъра в оставка Станислав Анастасов на служебния министър Светлана Жекова.

***
София.
От 11 ч. в сградата на Министерството на земеделието и храните ще се състои официалното предаване на министерския пост в министерството.

***
София.
От 11 ч. в залата на IV етаж в Министерството на регионалното развитие ще се проведе церемония по предаване и приемане на поста министър на регионалното развитие.

***
София.
От 11 ч. министърът на младежта и спорта в служебното правителство Евгения Раданова ще встъпи официално в длъжност на специална церемония в министерството. Постът ще й бъде предаден от досегашния министър на младежта и спорта проф. Мариана Георгиева.

***
София.
От 11 ч. в зала 3 в сградата на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията на ул. „Дякон Игнатий" 9 министърът в оставка Данаил Папазов ще предаде управлението на министерството на новоназначения служебен министър Николина Ангелкова.

***
София.
От 12 ч. в централата на ДСБ на бул. „Витоша" 18 ще се проведе пресконференция на гражданската част от ГС на РБ.

***
Силистра.
От 10 ч. в дискусионната зала на хотелски комплекс "Дръстър", в търсене на духа на съгласието и гражданския диалог, Ивайло Калфин ще се срещне с членове и симпатизанти на АБВ и граждани.

***
Бургас.
От 11 ч. в Заседателната зала на Община Бургас ще се проведе пресконференция по проект „Интегриран градски транспорт на Бургас" във връзка с отчитане напредъка по проекта и представяне на предстоящото съвместно събитие с инициативата „Бургас - велосипедния град".

***
Бургас.
От 21 ч. на открита сцена „Охлюва" до КЦ „Морско казино" ще бъде представена класическата мелодрама „Таборът отива към небето".

***
Варна.
От 12 ч. във Фестивалния комплекс, зала „ Пресцентър", ще се проведе пресконференция на националното и областното ръководство на АБВ. От 16 ч. в зала „ Пресцентър" (зала 4 и зала 5) във Фестивалния комплекс в контекста на предизборните ангажименти на АБВ ще се проведе дискусия с представители на бизнеса за приоритетите в развитието на България, Североизточния район и Варненска област. От 18 ч. в зала „Европа" на Фестивален комплекс ще се състои среща с варненската общественост.

***
Велико Търново.
От 18 ч. пред Павилиона на щастието в парк „Марно поле" ще се проведе концерт на деца от румънския танцов ансамбъл „Босилче".

***
Видин.
Архиерейска света Литургия, оглавена от Негово Преосвещенство Белоградчишки епископ Поликарп, ще бъде отслужена в Лопушанския манастир „Св. Йоан Предтеча" с благословението на Негово Преосвещенство Видински митрополит Дометиан.

***
Кърджали.
От 18.30 ч. в хотелски комплекс „Арпезос" ПП „Република БГ" ще открие офис в град Кърджали.

***
Кърджали.
От 10.15 часа ще се проведе пресконференция в залата на втория етаж в Областна администрация Кърджали, на която ще присъства областният управител на Кърджали Бисер Николов.

 

Фотография: Куполът Генбаку" (Атомният купол) на Залата за индустриално развитие на префектура Хирошима

Архитект Ян Лецед, 1915 г.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.