• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Предстоящи събития в страната за утре, 28 ноември

Предстоящи събития в страната за утре, 28 ноември

/КРОСС/ *** 

София.
От 9 ч. ще се проведе заседание на Народното събрание. От 11 ч. ще се състои парламентарен контрол.

***
София.
Президентът Росен Плевнелиев ще се срещне със заместник-председателя на Европейската комисия и комисар по бюджета и човешките ресурси Кристалина Георгиева, която ще бъде на посещение в България.

***
София.
В Централния военен клуб вицепрезидентът Маргарита Попова ще вземе участие в Националната научна конференция „Мястото на тракийските българи в съдбата на България: минало, настояще и бъдеще".

***
София.
Министър-председателят Бойко Борисов ще се срещне със заместник-председателя на Европейската комисия и комисар по бюджета и човешките ресурси Кристалина Георгиева. Двамата ще обсъдят представения от Комисията План за инвестиции, чиято цел е възстановяването на растежа в Европа и създаването на работни места.

***
София.
От 17.30 ч. в сградата на Министерския съвет ще се проведе заседание на Националния съвет за тристранно сътрудничество.

***
Русе.
В 13.30 ч. заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова ще участва в церемония по стартиране реконструкцията на кръгово кръстовище по бул. „Цар Освободител" и бул. „Липник".

***
София.
От 9.30 ч. в хотел „Рамада - Принцес" Център „Амалипе" организира Международна конференция „Успешни модели за овластяване на ромските жени и младежи".

***
София.
От 10 ч. във „Венус Конферентен Център" на бул. „Княз Ал. Дондуков" Фондация „Национален алианс за работа с доброволци" организира трета дискусионна среща за обмен на добри практики в сферата на социалното предприемачество и интеграция на хората в неравностойно положение.

***
София.
От 10.30 ч. Софийски градски съд ще заседава по делото за убийството на Михайл Стоянов.

***
София.
От 11 ч. в Централното управление на Националната здравноосигурителна каса ще се състои дискусия по сериозни проблеми в здравеопазването по предложение на Асоциацията на частните дружества за здравно застраховане. За 12 ч. е предвиден брифинг за медиите.

***
София.
В 11.30 ч. в пресклуб „България" на Национален стадион „Васил Левски" ще се състои пресконференция във връзка Европейската баскетболна седмица на Спешъл Олимпикс‘2014 - „Баскетбол за всички".

***
София.
В 12 ч. в Националния пресклуб на БТА Сдружение „Възможности без граници", Българска асоциация за семейно планиране, фондация „СМАРТ", Национален център по опазване на общественото здраве и сдружение „Национална мрежа на здравните медиатори" ще представят петиция „За здравно образование в училище".

***
София.
От 13 ч. в сградата на Съюза на юристите в България, ул. „Пиротска" 7, ще се проведе семинар на тема: „Актуални въпроси по правната уредба на разследването и наказването на данъчни, банкови и други престъпления и нарушения против стопанството".

***
София.
В 14 ч. в „Зала G8" на ул. „Гладстон" ГС „Движение независима България" организира публична дискусия на тема „Ролята на гражданската активност за ограничаване влиянието на радикалния ислям в България".

***
София.
От 14.30 ч. в библиотеката на Нов български университет организира ще бъде открит семинар на тема „100 минути с електронните книги на EBSCO".

***
София.
От 15 ч. в зала „Сердика" на Гранд Хотел София ще се състои кръгла маса - дискусия на тема „Контролираният вот като заплаха за сигурността на отделния човек в България".

***
София.
От 17.30 ч. в столичния храм „Св. Седмочисленици" ПП „Обединени земеделци" ще почетат паметта на д-р Г.М. Димитров.

***
Банско.
От 10 ч. в Музей „Никола Й. Вапцаров" ще бъде открито изложение на пчелен мед, пчелни продукти и пчеларски инвентар.

***
Бургас.
От 17.30 ч. в зала „Георги Баев" на Морско казино ще бъде представена мултимедийна презентация „Традиции и културна идентичност на арменския етнос".

***
Бургас.
От 18 ч. в зала „Бойчо Брънзов" в к-с „Зорница" ще се проведе състезание между членовете на клуб „Млад полицай" под мотото „Спортът е по-добрия начин децата да пораснат!". Превантивното мероприятие е организирано от МВР съвместно със Съюза на пивововарите в България.


***
Велико Търново.
В 12 ч. в Регионалния пресклуб на БТА Бюро „България" на Фондация „Фридрих Еберт" и Фондация „Медийна демокрация" ще представят резултатите от второто издание на Балкански медиен барометър - България 2014.

***
Враца.
В 10 ч. в местността „Орбита" ще бъде проведена операция на „Пътна полиция" по метода „Широкообхватен контрол". Преди началото на операцията ще бъде даден брифинг, на който служител на „Пътна полиция" ще обяснят промените в работата на „Пътна полиция" при проверките на моторни превозни средства.

***
Кюстендил.
В 11 ч. в Регионалния пресклуб на БТА Институтът „Либера" и сдружение „Ларго" ще дадат пресконференция, по време на която ще представят проект „Терапевтичната сила на ритъма срещу училищното насилие и агресия в големи, средни и малки населени с ромски общности места в област Кюстендил".

***
Плевен.
В 10.30 ч. в Регионалния пресклуб на БТА Дарин Ангелов, председател на Общински съвет - Плевен, ще даде пресконференция.

***
Плевен.
От 13 ч. в Регионалния пресклуб на БТА Дружеството на Съюза на българските журналисти - Плевен ще връчи Голямата награда „Северно ехо - 2014" на община Плевен, отличия за млад журналист, за пиар на годината, за принос в журналистиката и подкрепа на дейността на дружеството на СБЖ. Ще бъдат отбелязани юбилейни годишнини на журналисти от Плевен.

***
Пловдив.
От 9.30 ч. във 2 зала Пловдивският окръжен съд ще заседава по делото срещу подсъдимите Живко Г. и Ангел М.


***
Пловдив.
От 14 ч. на Лапидариума в Стария град министърът на земеделието и храните Десислава Танева ще открие Шестото издание на „Дефиле на младото вино".

***
Пловдив.
От 16.30 ч. в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски" ще се проведе Ден на китайската култура.

***
Ракитово.
От 10 ч. Община Ракитово ще обсъди бюджета си за 2015 година.

***
Стара Загора.
От 11 ч. в хотел „Елеганс" ще бъде представен проект „Разширяване на уменията и квалификацията на докторанти, постдокторанти и млади учени в интердисциплинарни области (визуална антропология и публични комуникации) с цел създаване на устойчиви връзки между образованието, професионалното обучение и бизнеса" и неговото реализиране до момента.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.