• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Предстоящи събития в страната за утре, 23 септември

Предстоящи събития в страната за утре, 23 септември

/КРОСС/ ***

София
В сградата на Народното събрание на пл. „Княз Александър I" вицепрезидентът Маргарита Попова ще вземе участие в кръгла маса на тема „Бъдещето на европейската дипломация".

***
София
От 10 ч. в сградата на Министерски съвет ще се проведе петото заседание на Гражданския борд за свободни и прозрачни избори.

***
София
От 9.30 ч. в хотел „Шератон" служебният министър на икономиката и енергетиката Васил Щонов ще открие втория регионален форум „Природен газ - инфраструктура, пазари и услуги". Ще бъдат обсъдени възможностите за диверсификация на газовите доставки, развитието на инфраструктурните газови проекти и функционирането на регионален газов пазар.

***
София
От 14 ч. ще заседава Енергийният борд към Министерски съвет.

***
София
От 13 ч. в Заседателната зала на Министерството на вътрешните работи ще се проведе дискусия с участието на експертна група, която подпомага вътрешното министерство в превенцията и противодействието на престъпления, свързани със злоупотреби с избирателните права на гражданите

***
София
От 9 ч. в Института по информационни и комуникационни технологии, (ул. „Акад. Г. Бончев" блок 25А), ще бъде открита инициативата 104th European Study Group with Industry - ESGI'104 (104-тата Европейска група за изследвания с индустрията).

***
София
От 9.30 ч. 30 състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Цветан Цветанов, Цветан Иванов, Камен Костов, Сергей Кацаров (чл. 387 ал.2 и др. от НК).

***
София
От 9.30 ч. 35 състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Александър Томов, Александър Гарибов, Иван Иванов и Божко Бонев (чл. 203, чл. 206 ал.4 от НК).

***
София
От 10 ч. Софийски апелативен съд ще разгледа протеста на прокуратурата срещу делото на Цветан Гунев.

***
София
От 11 ч. ще се проведе пресконференция за предстоящото изложение в Интер Експо Център - Наслука-Лов, Риболов и Спорт от 24 до 28 септември.

***
София
От 11 ч. в Националния институт на правосъдието ще бъде открита учебната година на третия випуск кандидати за младши съдии и младши прокурори.

***
София
От 12 ч. в пресклуба на БТА ще бъде представена програмата на Европейска нощ на учените 2014.

***
София
От 13 ч. в БТА ще бъде обявен стартът на Национална кампания „Любовта е действие 2014".

***
София
От 14.30 ч. ДКЕВР ще проведе заседание.

***
София
От 17.30 ч. в храм „Свети Седмочисленици" ще бъде отслужена панихида в памет на земеделския лидер, политик и държавник Никола Д. Петков.

***
София
От 18 ч. в музикалния салон на Руски културно-информационен център, ет.3 (ул. „Шипка" 34) ще се проведе премиера на руското издание на романа Raptus от Светослав Нахум.

***
София
От 18.30 ч. в Арт център „ФОРУМ", ул. „Георг Вашингтон" 24, ще бъде официално открита изложбата „My way".

***
Бургас
От 11.30 ч. ще бъде открит официално музеят „Св.Никола" в Черноморец.

***
Бургас
От 18 ч. на ул. „Сливница" №39, ет. 4, официално ще бъде открит Психологичен център „Различното място".

***
Велико Търново
От 11 ч. в ритуална зала в сградата на Община Велико Търново ще се състои пресконференция по изпълнение на проект: „Обща стратегия за устойчиво териториално развитие на трансграничен регион Румъния-България", MIS-ETC Code 171, в рамките на работен пакет 6 за представяне на информация във връзка с изпълнението и внедряването на Интегриран, териториален пилотен проект на разработена стратегическа трансгранична концепция за пространствено планиране в зоната на трансграничен коридор 9 и прилежащия хинтерланд.

***
Велико Търново
От 14 ч. в Хлебната къща (на Самоводска чаршия - бившият офис на проект „Красива България") ще се състои пресконференция, на която ще бъде представена програмата и участниците в Първата световна среща на културните средища, на която Велико Търново ще бъде домакин.

***
Пловдив
От 11.30 ч. на ул. „Велико Търново" 21 до Цар Симеоновата градина ще бъде демонстрирана технология за ранно откриване на рак на устната кухина.

***
Пловдив
От 19 ч. в Концертна зала ще се проведе благотворителен концерт, част от Седмицата на благотворителността.

***
Стара Загора
От 18 ч. в Изложбена зала „Байер" ще бъде открита изложба „Творците на Тунджа".

ПРЕДСРОЧНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2014
***
Видин.
От 10.30 ч. в регионалния офис на БТА лидерът на АБВ и президент на България в периода 2002 - 2012г. Георги Първанов и представители на Коалиция АБВ ще дадат пресконференция.

***
Пловдив.
В 11 ч. в местността Кемера кандидатите-депутатите от пловдивската листа на „БСП лява България" с № 22 и водач Георги Търновалийски ще почетат саможертвата и подвига на септемврийци от 1923-а.

***
София.
От 12 ч. в парк „Гео Милев" председателят на ГС на БСП-София Калоян Паргов и кандидатите за народни представители Стефан Данаилов, ген. Стефан Стефанов, Жельо Бойчев, Георги Свиленски, Анна Янева, Стоян Мирчев, проф. Ваня Добрева и други ще почетат паметта на загиналите български антифашисти, поднасяйки цветя на паметника на Гео Милев.

***
София.
От 12 ч. на бул. „Витоша" №18 Радан Кънев, Петър Москов и други представители на Реформаторски блок ще дадат извънредна пресконференция на тема: „Нови разкрития за виновните по казуса КТБ".

***
Пловдив.
В 12.30 ч. пред фронт офиса на „БСП лява България" на Главната водачът на листата на политическата формация за Пловдив - град Георги Търновалийски ще открие документалната изложба „Социализъм в действие - Народна република България".

***
Белоградчик.
В 13 ч. в залата на Младежкия дом лидерът на АБВ и президент на България в периода 2002 - 2012г. Георги Първанов и представители на Коалиция АБВ ще срещнат с жителите на община Белоградчик.

***
Стара Загора.
От 16 ч. водачът на листата на ГЕРБ за народни представители от Стара Загора Лиляна Павлова ще присъства на официалното откриване на нов завод за рециклиране на гуми, изграден с финансиране по ОП „Конкурентоспособност". Предприятието се намира на Новозагорско шосе, на територията на бившия Азотно-торов завод в Стара Загора.

***
Монтана.
В 16.30 ч. във фоайето на Драматичен театър „Драгомир Асенов" лидерът на АБВ и президент на България в периода 2002 - 2012г. Георги Първанов и представители на Коалиция АБВ ще присъстват на честванията пред паметника на „Септемврийци"

***
Пловдив.
В 17.30 ч. в белия павилион на Главната, Красимир Трифонов, Минка Сърнешка и Тодор Кръстев от листата на „БСП лява България" за Пловдив - град ще проведат срещи и разговори за антифашизма и волята на социалистите да отстояват правото на българите да живеят достойно в справедлива държава.

***
София.
От 18 ч. в Общински културен институт - Красно село кандидатите за народни представители от ГЕРБ за 23 МИР Милена Дамянова, Теодора Георгиева, Емануела Спасова и Снежана Дукова, кандидат на ГЕРБ за 25 МИР, ще проведат среща-дискусия с директорите и учителите на детските градини и обединените детски заведения в София на тема „Ранното детско развитие - инвестиция в икономиката и благосъстоянието на нацията". В дискусията ще вземе участие и кметът на Столична община и зам.-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова.

***
София.
От 18 ч. в зала 6 на НДК ще се проведе среща с военни от запаса, на която ще присъстват председателят на ГС на БСП-София Калоян Паргов и кандидатите за народни представители Стефан Данаилов, ген. Стефан Стефанов, Жельо Бойчев, Георги Свиленски.

***
Стара Загора.
От 18 ч. водачът на листата на ГЕРБ за народни представители от Стара Загора Лиляна Павлова ще се срещне с работещи в сектор Енергетика и представители на синдикатите в зала 2 на хотел „Верея". Малко по-рано същия ден Павлова ще разговаря с управители и работници от старозагорски и казанлъшки фирми.

***
Берковица.
В 18.30 ч. в зала ДЦ „Камбанка" лидерът на АБВ и президент на България в периода 2002 - 2012г. Георги Първанов и представители на листата на Коалиция АБВ за 12 МИР Монтана ще проведат среща с жителите на град Берковица.

***
Перник.
От 12.30 ч. лидерът на партия „Нова алтернатива" Николай Цонев ще се срещне с членове и симпатизанти на партията.
От 15.30 ч. ще се състои срещата на лидера в Благоевград, пред сградата на общината
От 19.30 ч. Цонев ще се срещне със симпатизанти в Дупница.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.