• 12 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Предстоящи събития в страната за утре, 29 юли

Предстоящи събития в страната за утре, 29 юли

/КРОСС/ София.
От 15.00 часа ще се състои извънредно заседание на Народното събрание.

София.
От 10.00 часа в зала 238 на Народното събрание на пл. „Княз Александър I" №1, ще се проведе Обществен съвет към Комисия за взаимодействие с граждански организации и движения.

София.
От 11.00 часа в зала „Средец" на „Шератон София Хотел Балкан" ще се проведе пресконференция за започването на проект „Повишаване на квалификацията на членовете на ВСС и служителите в администрацията на ВСС".

София.
От 11.00 часа на V етаж в Министерството на образованието и науката кметовете на общините с одобрени проекти ще получат договори за финансиране по Програма „Деца и младежи в риск" от министъра на образованието и науката проф. Анелия Клисарова.

София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се състои пресконференция на проф. Николай Овчаров относно археологическите разкопки на Перперикон.

София.
От 11.00 часа в зала „Сердика" на хотел „Гранд Хотел София" ще се проведе пресконференция в изпълнение на Дейност IV „Дейности за информация и публичност - планиране и промотиране на дейностите и резултатите, включени в обхвата на проект „Повишаване качеството на предоставяните онлайн електронни административни услуги чрез надграждане на 16 административни услуги до достигане на 4-то ниво на развитие".

София.
От 11.00 часа пред паметника на Незнайния воин Гражданско сдружение „Епископ Йосип Щросмайер", Съюз на военноинвалидите и военнопострадалите и други граждански и военнопатриотични организации ще почетат паметта и героизма на воините на цар Самуил с полагане на венци и цветя на паметника.

София.
От 11.30 часа в Американски център, Столична библиотека, пл. „Славейков" 4а Български институт за правни инициативи и Център на НПО - Разград организират пресконференция на тема „За Гражданския съвет към ВСС, изборът на нов председател на ВКС и бюджета за правосъдие".

София.
От 12.00 часа в зала 701 в Агенция „Пътна инфраструктура" ще бъдат отворени офертите за надзор на първия етап от Западния обходен път на Пазарджик и на 7 км от път II-37.

София.
От 13.00 часа в зала 130 на Народното събрание на пл. „Княз Александър I" №1 ще се проведе заседание на Комисията по земеделието и храните.

София.
От 17.00 часа от северната зона на Градската градина Асоциацията на палестинците в България ще проведе мирно шествие във връзка с продължаващата израелска офанзива срещу населението в ивицата Газа от последните дни и ескалация на напрежението, както и създалата се хуманитарна катастрофа там.

София.
От 19.30 часа в парка Заимов, сцената пред театър София, българската кънтри група Lilly of the West ще изнесе концерт.

Варна.
От 11.00 часа в Арт салон на „Радио Варна" (малка зала) ще се проведе пресконференция и презентация на Община Аксаково.

Варна.
В Летния театър на Варна вицепрезидентът Маргарита Попова ще закрие 26-ия Международен балетен конкурс, който се проведе под неин патронаж.

Велико Търново.
От 11.00 часа в зала 302 в сградата на Община Велико Търново ще се състои заключителна пресконференция по проект: „Бяло, пурпурно, синьо, зелено - следите на вечността. Утвърждаване образа на региона като уникална туристическа дестинация на националния и международен пазар".

Видин.
От 10.00 часа в заседателната зала на 6 етаж на Община Видин ще бъдат отворени конкурсните документи за участие в открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Изготвяне на инвестиционни проекти за 7 обекта по проект „Видин в следващия програмен период".

Плевен.
От 12.30 часа в пресклуба на БТА в Плевен АБВ ще даде пресконференция.

Пловдив.
От 09.00 часа в Зала 2 Пловдивският окръжен съд ще заседава по делото срещу подсъдимите Димитър С. и Иван А. (чл. 282 ал.2, чл.203 ал.1, чл.219 ал.4 и чл.283 от НК.)

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.