• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 25°C

Предстоящи събития в страната за утре, 29 септември

Предстоящи събития в страната за утре, 29 септември

/КРОСС/ ***

Пловдив.
От 11.30 ч. вицепремиерът по икономическа политика, министър на регионалното развитие и министър на инвестиционното проектиране Екатерина Захариева ще открие Международния технически панаир Пловдив.

***
Пловдив.
От 13.30 ч. в Конгресния център (зала „България") на Международен панаир - Пловдив ще се проведе трето издание на Европейския минен бизнес форум, под патронажа на министъра на икономиката и енергетиката Васил Щонов. Той се организира на всеки две години от Българската-минно геоложка камара (БМГК) съвместно с Министерство на икономиката и енергетиката и Европейската асоциация на минните индустрии (ЕВРОМИН).

***
София.
От 12 ч. ще се проведе заседание на Гражданският борд за свободни и прозрачни избори към Министерския съвет.

***
София.
От 9.30 ч. 25 състав на Софийски градски съд ще гледа делото срещу Росен Желязков, обвинен по чл.282 ал. 2 пр.2 вр. ал.1 от Наказателния кодекс.

***
София.
От 13.30 ч. 13 състав на Софийски градски съд ще гледа делото срещу Сергей Станишев, обвинен по чл.78 а от Наказателния кодекс.

***
София.
От 11 ч. в пресклуба на БТА ще бъдат представени резултати и изводи от проведено проучване за използването на потребителски кредити.

***
София.
От 10 ч. в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на тема Защо (не)приемаме бежанците? Пресконференция за представяне на проекта „Заедно в Европа", финансиран по програма „Европа" на Столична община.

***
София.
От 11 ч. в БТА ще се проведе пресконференция на тема „Протести на стотици измамени от продуцентска къща „Камера" ООД, заради забавени плащания от bTV повече от шест месеца".

***
София.
От 13 ч. в сградата на КНСБ ще се проведе среща на ръководствата на КНСБ и Реформаторския блок.

***
София.
От 11 ч. ще се ще се проведе тържествено откриване на Новата академична учебна 2014/2015 година на Техническия университет - София в пространството между Учебен блок 1 и Учебен блок 2 на Университета.

***
София.
От 18.30 ч. в Гранд Хотел София българският център за нестопанско право кани представители на неправителствени организации на публична дискусия с Левон Хампарцумян, главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк, и Елвин Гури, главен изпълнителен директор на EMP Invest.

***
София.
Политически детектор на лъжата ще бъде разположен до сградата на Народното събрание по инициатива на Антони Тренчев от Реформаторския блок.

***
София.
Ще се проведе празник на религиите "Толерантни в разнообразието - европейско измерение за модерна столица". От 16 ч. е организиран концерт на различни състави от отделните вероизповедания, а събитието ще завърши с „Нощ на отворените храмове" от 18 часа.

***
София.
От 14 до 16 ч. в „Н. И. Пирогов" ще се проведе Ден на отворените врати за консултация на пациенти със сърдечно-съдови заболявания в Световния ден на сърцето.

***
София.
От 11 ч. в Италианския лицей Световната кардиологична асоциация ще чества Световния ден на сърцето. По традиция, на 29 септември всяка година Световната кардиологична асоциация чества Световния ден на сърцето. Неговата цел е да информира хората по света за опасността от сърдечни болести, високата смъртност, до която водят и начините за превенция. В България Световният ден на сърцето официално се организира от Дружество на кардиолозите (ДКБ) в сътрудничество с БЧК.

***
Пловдив.
От 11.30 ч. в Заседателната зала на Министерство на икономиката и енергетиката ще се състои брифинг за старта на проекта „Компетентна и ефективна държавна администрация, участваща активно в процеса на формиране и провеждане на националните и европейски политики в областта на туризма".

***
Албена.
От 9.30 ч. в хотел „Фламинго Гранд" ще бъдат представени презентации в областта на промишлеността, строителството, туризма, хранително-вкусовата промишленост, иновациите и недвижимостта, във връзка с изпълнение на споразумението за двустранно сътрудничество между Българо-руската търговска промишлена палата и Руската търговско-промишлена палата и регионалните търговско-промишлени палати.

***
Велико Търново.
От 9 до 12 ч. СБАЛК Велико Търново организира безплатни кардиологични прегледи за жителите на града по повод 29 септември - Световен ден на сърцето.

***
София.
От 18.30 ч. в „Бетахаус" (ул. „Крум Попов" 58) на Сдружение „Възможности без граници" ще представи „Платформа за толерантност", която е интерактивна енциклопедия за правата на човека, толерантността и многообразието.

***
Велико Търново.
В 13.30 ч. в зала 302 в общината ще се състои пресконференция за представяне на съвместен проект между Двореца на културата и спорта "Васил Левски" и Русенска опера.

***
Монтана.
Общинският младежки дом ще се включи в седмицата на движението и спорта MOVE Week.

***
Видин.
От 10 ч. в регионалният пресклуб на БТА ще бъде представена дейността по трансграничен проект „Разработване на ефективни модели за културен туризъм в региони Монтана, Видин и Долж" .

ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ

***
София.
От 8 ч. ще бъде монтирана шатра на Метростанция „Опълченска", както и шатра на Метростанция „Сердика" на представители от 24 МИР на „БСП лява България".

***
София.
От 12.30 ч. в „Камарата на строителите" БСП-София организира браншова среща със „Съюза на архитектите", „Камарата на архитектите" и „Камарата на стоителите". На нея ще присъстват Председателят на ГС на БСП-София Калоян Паргов, арх. Борислав Борисов, Жельо Бойчев, Десислава Терзиева, Стоян Мирчев и др.
От 17 ч. в район Слатина пред хотел "Плиска"ще се проведе предизборна среща с избиратели. Ще участват Георги Свиленски, Пламен Лазаров и др.

***
Бяла Слатина.
В 10.30 ч. лидерът на АБВ Георги Първанов и водачът на листата на Коалиция АБВ за 6 МИР-Враца Иван Аспарухов ще се срещнат с жителите на града. Събитието ще се състои на централния площад в града.При лошо време събитието ще се проведе в зала 18 на Културния дом.

***
Бургас.
В 11 ч. ген. Михо Михов, водач на листата на коалиция АБВ във Второ многомандатен избирателен район Бургас ще разгледа новооткрития музей в Черноморец

***
Бургас.
В 15 ч. ген. Михо Михов, водач на листата на коалиция АБВ във Второ многомандатен избирателен район Бургас ще се срещне с представители на сдружение на диабетиците в Бургас

***
Бургас.
В 17 ч. ген. Михо Михов, водач на листата на коалиция АБВ във Второ многомандатен избирателен район Бургас ще се срещне със симпатизанти в комплекс "П.Р.Славейков" в Бургас

***
Приморско.
От 19 ч. ген. Михо Михов, водач на листата на коалиция АБВ във Второ многомандатен избирателен район Бургас ще се срещне с жители на село Ясна поляна, община Приморско.

***
София.
От 17 до 19 ч. в район Подуяне на входа на пазара в "Хаджи Димитър" ще се състои предизборна среща с избиратели и обход на района.Участие ще вземат Димитър Данчев, Десислава Таранова и др.кандидати от листата на 24 МИР на „БСП лява България".

***
Плевен.
От 18 ч. „Република БГ", съвместно с Камен Пенчев, организира кикбоксов мач.

***
Търговище.

Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов ще посети областта.
В 14:20 часа Цветан Цветанов ще се срещне с жителите на Омуртаг на площад „Независимост" пред общината.
В 15.35 ч. ще разговаря с граждани пред сградата на полицията в Попово, ул. "Мара Тасева".
В 16.50 ч. Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти пред офиса на ГЕРБ в град Опака, ул. „България" № 92.
В 18.30 ч. ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Търговище. В изградена предизборна шатра на площад „Независимост" Цветан Цветанов ще представи листата на ГЕРБ за Област Търговище и основните приоритети от управленската програма на партията.
В 20.30 ч. Цветан Цветанов ще представи листата на ГЕРБ за областта в град Стражица, Област Велико Търново. На площад „Централен паркинг" ще се проведе основното предизборно мероприятие на ГЕРБ.

***
Плевен.
От 17.30 ч. в зала „Отворено общество" на РБ „Иван Вазов" ще бъде обсъдена темата „Гарантирано обществено участие в изграждането на жизнената среда на Пловдив", където ще участват кандидатите за народни представители от „БСП лява България" Георги Търновалийски и Захари Георгиев. Ще се включат архитекти, археолози, озеленители, еколози, художници и общественици
От 18 ч. пред клуба на БСП - Северен листата с кандидати за народни представили от „БСП лява България" ще бъдат представени на митинг хепънинг.

***
Хасково.
От 13 ч. в регионалният пресклуб на БТА председателят на НДСВ д-р Антония Първанова ще представи кандидатите за народни представители на партията, издигнати в Хасковския избирателен район.

***
Сливен.
От 17 ч. лидерът на ПП „Нова алтернатива" Николай Цонев ще представи листата на партията заедно с водача Петър Димитров за района, в пресклуба на БТА.

***
Разград.
Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов ще посети Област Разград.
В 9.50 ч. Цветан Цветанов ще се срещне с жителите на град Цар Калоян на площад „Демокрация".
В 10.50 ч. ще разговаря с членове и симпатизанти на ГЕРБ от село Топчии в етнографския комплекс „Капанци", ул. „Искър" №7.
В 12.10 ч. Цветанов ще се срещне с граждани в Исперих, кафе-аператив „Ален Мак" - ул. „Васил Левски" №73.
В 18.30 ч. ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Разград. На площад „Ларго", пред жителите, Цветан Цветанов ще представи листата на ГЕРБ за Област Разград и основните приоритети от управленската програма на партията.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.