• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Предстоящи събития за днес 22 януари

Предстоящи събития за днес 22 януари

/КРОСС/ Предстоящи събития за 22.01.2014 г.

София.
От 9:00 часа започва редовното заседание на Народното събрание.

София.
От 10:00 часа ще започне заседание на Министерски съвет.

София.
От 11:00 часа на „Дондуков" 2 ще се проведе „Съвет на президентите".

София.
От 9:30 часа Софийски градски съд ще гледа делото срещу Петко Митевски, бивш касиер на „Алфа банк".

София.
От 10:00 часа в Националния пресклуб на БТА пресконференция ще дадат учредителите на новата българска партия "КОЙ". Учредителите на новата българска партия "КОЙ"-Галина Димитрова, Светозар Съев, Симеон Борисов ще представят платформата на бъдещата партия, която ще се учреди официално през февруари. Ще представят и създадените местни структури.

София.
От 11:00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе дискусия на тема: "Бъдещето на заменените гори в България".

София.
От 14:00 часа в конферентната зала на Информационното бюро на Европейския парламент в София (ул. „Г. С. Раковски" № 124), ще се проведе пресконференция на Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи на ЕП.

София.
От 14:30 часа ще се проведе среща на министър Найденов с проф. Пантев и заместник-кмета на община „Младост".

София.
От 15:00 часа Реформаторският блок ще даде извънредна пресконференция по повод доклада на ЕК за България. Пресконференцията ще се проведе в централата на ДСБ, бул. „Витоша" № 18 (вход откъм ул. „Кърниградска").

София.
От 17:00 часа в Голямата зала на Руския културно-информационен център на ул. Шипка №34, ще се състои среща с посланика на Руската Федерация в Република България Юрий Исаков, посветена на Деня на студентите - Татянинден.

София.

От 18:00 часа в Политехническия музей - София ще се състои церемонията по награждаването на победителите в конкурса на фондация „Еврика" за 2013 г.

София.
От 18:30 часа в Зала 11 (кино „Люмиер") на НДК, пл. „България" № 1, ще започне концерт с индийска класическа вокална музика в изпълнение на великолепния певец Мадхуп Мудгал.

Видин.
От 11:30 часа в пресклуба на БТА във Видин ще бъде връчена наградата „Бялата птица" за значим обществен принос за 2013 г.

Плевен.
От 12:00 часа в Пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Любка Александрова - кмет на община Левски, Плевенска област.

Горна Оряховица.
От 17:00 часа в изложбена зала на НЧ „Иван Вазов-1893" с. Първомайци ще бъде представена изложбата „Природата на България" с фотографии на Стиляна Янкова.

Пловдив.
От 12:30 часа във фоайето на сградата на Общинския съвет в Пловдив ще гостува изложбата „Дивият свят на Източните Родопи".

Кърджали.
От 10:00 часа в областната администрация ще се проведе пресконференция на областния управител Бисер Николов, който ще представи резултатите от благотворителната кампания за Коледа.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.