• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Предстоящи събития в страната

Предстоящи събития в страната

/КРОСС/ София.
От 10.00 часа ще се състои заседание на Столичния общински съвет.

София.
От 10.00 часа в сградата на Главна дирекция „Охранителна полиция" (бул. „Александър Малинов" № 1) ще се проведе пресконференция за мерките, предприети от „Охранителна полиция" преди началото на новата учебна година.

София.
От 10.00 часа в Пресклуба на БТА, бул. „Цариградско шосе" 49, ще се състои информационна среща в рамките на проект „Подобряване на професионалните умения на служителите и развитие на административния капацитет на общинската администрация на СО - район „Надежда".

София.
От 10.30-12.30 часа в Хотел „Рила", Зала „Адакта", ул. „Калоян" №6, ще се проведе дисеминационно събитие по проект: „Млади лидери": Развиване и повишаване на лидерски умения за млади мениджъри по време на криза: иновативен пакет за обучение за европейските млади специалисти".

София.
От 11.00 часа в сградата на Областната дирекция на МВР-София (ул. „Гео Милев" 71) ръководството на ОДМВР-София ще представи резултатите от дейността и динамиката на процесите по противодействие на престъпността и разкриваемост на престъпления.

София.
От 11.00 часа на гара Буново коалиция „Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО" ще проведе митинг в памет на жертвите на протурския тероризъм у нас.

София.
От 11.00 часа в Конферентната зала в Съдебната палата ще бъде проведена пресконференция, на която представители на неправителствени организации ще връчат на министъра на правосъдието Христо Иванов документ, отразяващ вижданията им за развитие на институциите на съдебната власт.

София.
От 11.00 часа в село Лозен ще се състои медийно представяне на езиков лагер за 25 деца на бежанци от Сирия, Афганистан, Ирак и други, който се организира от 8 до 14 септември в Учебния център на БЧК в Лозен от Бежанско-мигрантската служба към Българския Червен кръст.

София.
От 11.00 часа в сградата на Съюза на българските журналисти, ул. „Граф Игнатиев" 4, ет. 3, ще се състои среща с Н. Пр. Тересита Капоте, посланик на Република Куба.

София.
От 11.00 часа в Национален пресклуб БТА Нов български университет ще даде пресконференция на тема: „12-ят Световен конгрес по семиотика събира в София 500 учени от 61 страни".

София.
От 11.00 часа в новия пресцентър на НДК (вход А4), ще бъдат представени подробности за предстоящия творчески сезон в Двореца.

София.
От 12.00 часа в Национален пресклуб БТА ще се проведе пресконференция по повод предстоящия XXIX международен музикален фестивал Лауреатски дни „Катя Попова".

София.
От 13.00 часа в Национален пресклуб БТА Гражданска инициатива „България подкрепя политиката на Русия" ще даде пресконференция на тема: „Агресията на САЩ в България, Украйна и по света".

София.
От 14.00 часа ще се състои редовен брифинг на ЦИК в зала „Света София" на пл. „Княз Александър І" №1, вход откъм Ларгото.

Банско.
В Банско ще се проведе Европейски форум на планинските общини и региони.

Враца.
От 11.00 часа в сградата на Областната дирекция на МВР-Враца ще се състои пресконференция по повод нова рубрика „Статистика и отчети" на страницата на ОД МВР-Враца в интернет.

Кърджали.
От 10.00 часа в пресцентъра на Областната дирекция на МВР-Кърджали ще се проведе брифинг с началника на РД „Пожарна безопасност и защита на населението" Христо Тодоров във връзка със Седмицата на пожарната безопасност и 100-годишния юбилей на пожарната служба в Кърджали. От 11.00 часа представител на ръководството на ОД на МВР-Кърджали ще анализира резултатите от противодействието на престъпността на територията на областта за осемте месеца на годината и подготовката за предстоящите избори.

Плевен.
От 11.00 часа в Костницата в Скобелев парк-музей ще се състои панихида в памет на загиналите в Третия щурм за Плевен на 11 септември 1877 г.

Пловдив.
От 09.00 часа на редовното заседание на Общински съвет-Пловдив, което ще се проведе в Заседателната зала на Съвета, ще се състои връчване на отличието „Почетен знак на град Пловдив" на Цвятко Сиромашки.

Разград.
От 13.30 часа в сградата на Областната дирекция на МВР-Разград ще се проведе пресконференция при директора на ОДМВР - Разград.

Русе.
От 14.00 часа в заседателна зала на Областната дирекция на МВР-Русе, намираща се на втори етаж в сградата на областната дирекция, ще се проведе пресконференция по повод предприетата кампания от ръководството на МВР за по-голяма прозрачност в работата на министерството.


ПРЕДСРОЧНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ - 2014

София.
От 16.00 в зала 4 на Националния дворец на културата лидерът на АБВ Георги Първанов ще вземе участие в официалното представяне на листата на Коалиция АБВ за 26-ти МИР - София област с водач Росица Янакиева.

Бургас.
Председателят на НС на БСП Михаил Миков ще бъде на посещение в Бургаска област. От 12.00 часа в град Камено той ще проведе среща с кмета на община Камено инж. Стефан Бонев. От 13.30 часа в офиса на Бургаска търговско-промишлена палата на ул. „Любен Каравелов" 12 Б ще се състои среща с представители на бизнеса и ръководството на Бургаска търговско-промишлена палата. От 15.00 часа в капитанска зала на хотел „България" ще се проведе пресконференция. От 17.30 часа в зала „Компас" на хотел „България" Миков ще проведе среща с граждани и с актива на БСП.

Кърджали
От 11.00 часа лидерът на партия "Нова алтернатива", Николай Цонев ще посети членовете и привържениците на партията в регионалната структура на Кърджали. Ще бъде представена икономическата и политическа програма на партията и кандидатът за народен представител от листите на партия " Нова алтернатива" от Кърджали Теодор Одрински.
От 12.00 часа Николай Цонев ще посети регионалната структура в Момчиловград. От 15.00 часа ще бъде в Хасково, където ще бъде представен кандидатът за народен представител от листите на партия " Нова алтернатива" от града Снежана Господинова. От 18.30 ще започне срещата на Николай Цонев с членовете и привържениците на партията в Асеновград.

Велико Търново.
От 12.00 часа в Пресклуба на БТА във Велико Търново „БСП лява България"-Велико Търново ще даде пресконференция на тема: „Инфраструктурните проекти и икономическият подем, като част от приоритетите на кандидатите за народни представители от „БСП лява България" за Великотърновския избирателен район".

Хасково.
От 11.30 часа в Пресклуба на БТА - Хасково ще се проведе пресконференция на Господин Тонев, независим кандидат за народен представител от Хасковския избирателен район, издигнат от Инициативен комитет.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.