• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Предстоящи събития в страната за утре, 23 октомври

Предстоящи събития в страната за утре, 23 октомври

/КРОСС/ ***

Брюксел.
Президентът Росен Плевнелиев ще бъде на работно посещение за участие в заседанието на Европейския съвет.

***
София.
Вицепрезидентът Маргарита Попова ще се срещне с регионалния представител на Върховния комисар на ООН за бежанците за Централна Европа Монсерат Фейшас Вие.

***
София.
От 9.30 ч. Висшият съдебен съвет ще проведе заседание.

***
София.
От 10 ч. ще проведе заседание на Столичния общински съвет.

***
София.
От 9.30 ч. 35 състав на Софийски градски съд ще гледа делото срещу Михаил Маджунов, Юлиан Рангачев, Иван Табаков, Иглика Станчева, обвинени по чл. 123 на Наказателния кодекс за причиняване на смърт по непредпазливост.

***
София.
От 15 ч. в „Гранитна зала" в Министерския съвет ще заседава Енергийният борд към служебното правителство.

***
София.
От 9 ч. в София Хотел Балкан (Шератон), зала Средец, ще бъде проведена конференция на тема „Интелигентна трансформация на градовете".

***
София.
От 9 ч. в конферентната зала на хотел „Шипка" ще бъде открит семинар на тема „Технология и инструменти за ефективни продажби".

***
София.
От 9.30 ч. в Висше транспортно училище „Тодор Каблешков" ще се проведе научно-практическа конференция на тема "Транспортът в променящия се свят -предизвикателства и решения". Конференцията ще бъде открита от министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Николина Ангелкова. Участие ще вземат и ректорът на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев, инж. Милчо Ламбрев, генерален директор на НК „Железопътна инфраструктура", Чавдар Трендафилов, заместник-изпълнителен директор на Холдинг БДЖ.

***
София.
От 9.20 ч. на Летище „София", Терминал 2, Агенция „Митници" и ДЕА организират среща с деца под надслов „Proud to be drug free!".


***
София.
От 11 ч. в хотел „Рамада София" ще бъде проведена отчетена конференция за дейността на кол центъра на Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

***
София.

От 10.30 ч. в сградата на Центъра за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност на пл. „Света Неделя" номер 6, ще се проведе открита процедура за избор на проекти/обществени поръчки за анализ по проект на „Центъра" - „Проверка на законосъобразността, причините и условията за злоупотреби при разходване на средствата, разпределени чрез Публичната инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите".

***
София.
От 11 ч. в Заседателната зала на Националния център по заразни и паразитни болести (бул. Янко Сакъзов" №26), ще се проведе пресконференция по повод началото на Национална информационна кампания за превенция на грипа сред медицинските специалисти в България.

***
София.
От 11 ч. Българската търговско-промишлена палата организира пресконференция по случай успешното приключване на проект „TRUST"- Прозрачност за устойчива социална политика, осъществяван с финансовата подкрепа на Фонд за достойни условия на труд и тристранен диалог в рамките на Норвежкия финансов механизъм 2009 - 2014 година.

***
София.
От 11 ч. в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция за оповестяване началото на проект „Подобряване на процеса по предоставяне на електронни административни услуги в Българския институт по метрология.

***
София.
От 17.30 ч. в мраморното фоайе на Столичната библиотека ще бъде открита изложбата „Борис Христов - места и документи", на която ще бъдат представени архивни материали и фотографски експонати.

***
София.
От 17.30 ч. в Кемпински Хотел Зографски, ще бъде открит ХІV Национален конгрес по хирургия с международно участие.

***
София.
От 18 ч. в „Арт галерия" на Националния дворец на културата ще бъде открита фото изложба „Първа световна война - 100 години".

***
София.
От 18.30 ч. в Заседателна зала 1 в Софийския университет ще се проведе среща - дебат, посветен на италианската поезия и на превода й на български език, между италианската поетеса Даниа Лупи и нейния преводач, поетесата Ирина Йорданова.

***
София.
Нов български университет ще бъде домакин на Международна общотекстилна конференция 2014 година.

***
Благоевград.
От 14.30 ч. в зала 210 на общината ще бъдат отворени ценовите оферти в откритата процедура за избор на изпълнител на обществена поръчка с предмет: „Изработване на проекти за благоустрояване на улици в IV - микрорайон и други, съгласно инвестиционната програма за 2014 година.

***
Велико Търново.
От 14 ч. ще се проведе официално откриване на първия в страната Консултативен кабинет на Сдружение Лига на умерените на ул. Васил Левски №9 срещу Музикално драматичен център „Константин Кисимов".

***
Пловдив.
От 13 ч. в хотел „Санкт Петербург" ще се проведе кръгла маса, организирана от сдружение „Клъстер на здравните региони", на която ще се дискутират актуалните здравни проблеми и ролята на клъстерите като платформа за идеи и развитие на нови здравни стратегии.

***
Кърджали.
От 17.30 ч. БЧК-Кърджали ще отбележи 100-годишния си юбилей с пресконференция в Регионалния исторически музей. Участие ще вземат председателят на БЧК Христо Григоров и председателят на БЧК - Кърджали д-р Тодор Черкезов.

***
Сандански.
От 10 ч. в заседателната зала на общината, ЧЕЗ ще организира приемна за битови и бизнес клиенти.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.