• 16 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Предстоящи събития в страната

Предстоящи събития в страната

/КРОСС/ Брюксел.
Президентът Росен Плевнелиев ще бъде на работно посещение за участие в заседанието на Европейския съвет.


София.
Вицепрезидентът Маргарита Попова ще се срещне с регионалния представител на Върховния комисар на ООН за бежанците за Централна Европа Монсерат Фейшас Вие.


София.
От 9.30 часа Висшият съдебен съвет ще проведе заседание.


София.
От 10.00 часа ще проведе заседание на Столичния общински съвет.


София.
От 9.30 часа 35 състав на Софийски градски съд ще гледа делото срещу Михаил Маджунов, Юлиан Рангачев, Иван Табаков, Иглика Станчева, обвинени по чл. 123 на Наказателния кодекс за причиняване на смърт по непредпазливост.


София.
От 15.00 часа в „Гранитна зала" в Министерския съвет ще заседава Енергийният борд към служебното правителство.


София.
От 9.00 часа в София Хотел Балкан (Шератон), зала Средец, ще бъде проведена конференция на тема „Интелигентна трансформация на градовете".


София.
От 09.00 часа в конферентната зала на хотел „Шипка" ще бъде открит семинар на тема „Технология и инструменти за ефективни продажби".


София.
От 9.30 часа в Висше транспортно училище „Тодор Каблешков" ще се проведе научно-практическа конференция на тема "Транспортът в променящия се свят -предизвикателства и решения". Конференцията ще бъде открита от министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Николина Ангелкова. Участие ще вземат и ректорът на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев, инж. Милчо Ламбрев, генерален директор на НК „Железопътна инфраструктура", Чавдар Трендафилов, заместник-изпълнителен директор на Холдинг „БДЖ".


София.
От 9.20 часа на Летище „София", Терминал 2, Агенция „Митници" и ДЕА организират среща с деца под надслов „Proud to be drug free!".



София.
От 11.00 часа в хотел „Рамада София" ще бъде проведена отчетена конференция за дейността на кол центъра на Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията.


София.

От 10.30 часа в сградата на Центъра за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност на пл. „Света Неделя" номер 6, ще се проведе открита процедура за избор на проекти/обществени поръчки за анализ по проект на „Центъра" - „Проверка на законосъобразността, причините и условията за злоупотреби при разходване на средствата, разпределени чрез Публичната инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите".


София.
От 11.00 часа в Заседателната зала на Националния център по заразни и паразитни болести (бул. Янко Сакъзов" №26), ще се проведе пресконференция по повод началото на Национална информационна кампания за превенция на грипа сред медицинските специалисти в България.


София.
От 11.00 часа Българската търговско-промишлена палата организира пресконференция по случай успешното приключване на проект „TRUST"- Прозрачност за устойчива социална политика, осъществяван с финансовата подкрепа на Фонд за достойни условия на труд и тристранен диалог в рамките на Норвежкия финансов механизъм 2009 - 2014 година.


София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция за оповестяване началото на проект „Подобряване на процеса по предоставяне на електронни административни услуги в Българския институт по метрология.


София.
От 17.30 часа в мраморното фоайе на Столичната библиотека ще бъде открита изложбата „Борис Христов - места и документи", на която ще бъдат представени архивни материали и фотографски експонати.


София.
От 17.30 часа в Кемпински Хотел Зографски, ще бъде открит ХІV Национален конгрес по хирургия с международно участие.


София.
От 18.00 часа в „Арт галерия" на Националния дворец на културата ще бъде открита фото изложба „Първа световна война - 100 години".


София.
От 18.30 часа в Заседателна зала 1 в Софийския университет ще се проведе среща - дебат, посветен на италианската поезия и на превода й на български език, между италианската поетеса Даниа Лупи и нейния преводач, поетесата Ирина Йорданова.


София.
Нов български университет ще бъде домакин на Международна общотекстилна конференция 2014 година.


Благоевград.
От 14.30 часа в зала 210 на общината ще бъдат отворени ценовите оферти в откритата процедура за избор на изпълнител на обществена поръчка с предмет: „Изработване на проекти за благоустрояване на улици в IV - микрорайон и други, съгласно инвестиционната програма за 2014 година.


Велико Търново.
От 14.00 часа ще се проведе официално откриване на първия в страната Консултативен кабинет на Сдружение Лига на умерените на ул. Васил Левски №9 срещу Музикално драматичен център „Константин Кисимов".


Пловдив.
От 13.00 часа в хотел „Санкт Петербург" ще се проведе кръгла маса, организирана от сдружение „Клъстер на здравните региони", на която ще се дискутират актуалните здравни проблеми и ролята на клъстерите като платформа за идеи и развитие на нови здравни стратегии.


Кърджали.
От 17.30 часа БЧК-Кърджали ще отбележи 100-годишния си юбилей с пресконференция в Регионалния исторически музей. Участие ще вземат председателят на БЧК Христо Григоров и председателят на БЧК - Кърджали д-р Тодор Черкезов.


Сандански.
От 10.00 часа в заседателната зала на общината, ЧЕЗ ще организира приемна за битови и бизнес клиенти.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.