• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Предстоящи събития в страната за утре, 20 юни

Предстоящи събития в страната за утре, 20 юни

/КРОСС/ София.
От 09.00 часа ще започне пленарното заседание на Народното събрание.

От 11.00 часа ще се проведе парламентарен контрол.

София.
От 9.30 часа 28 състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Александър Георгиев и Радослав Кирчев за убийството на Михаил Стоянов (чл. 115 - 118 от НК).

София.
От 10.00 часа в хотел „Хилтън" министър-председателят Пламен Орешарски ще открие бизнес форум в рамките на годишната среща на Черноморската банка за търговия и развитие

София.
От 10.00 часа в зала „Сердика" на хотел „Шератон" София ще се проведе конференция на тема „Истината за Украйна".

София.
От 10.00 часа кметът на Столична община Йорданка Фандъкова ще приеме своя колега кмет на град Лече Паоло Перине.

София.
От 10.00 часа в Национален пресклуб БТА Сдружение за независим обществен контрол, Обединени сдружения „Подвитошка яка", Гражданско сдружение „Хармония" и Коалиция за устойчиво развитие ще дадат пресконференция на тема: „Престъпен ли е бизнесът на задкулисието, платено ли е мълчанието на прокуратурата?".

София.
От 11.00 часа в щаба на ПП „Национален фронт за спасение на България" на бул. „Васил Левски" 94 партията ще даде пресконференция на тема „Парад на лицемерието в българския парламент. Парад на пошлостта в София".

София.
От 11.00 часа в Национален пресклуб БТА Институтът за развитие на публичната среда ще даде пресконференция на тема: „Избори и социални медии - тенденции в кампанията. Избори и традиционни медии - стана ли различимо платеното съдържание? Преференцията - „голямото малко" - променя ли се играта?".

София.
От 13.00 часа в Центъра за настаняване на бежанци в кв. Враждебна ще бъде отбелязан Международният ден на бежанеца. „Ден на открити врати" ще се проведе във всички центрове на Държавна агенция за бежанците, както и в Информационния център на БЧК за бежанци на бул. „Христо и Евлоги Георгиеви" № 165.

София.
От 14.30 часа 1 състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Михаил Петров (чл. 14 от ЗЕЕЗА - екстрадиция).

София.
От 18.00 часа сградата на Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите ще бъдат отбелязани 10 години от създаването на Гражданско сдружение „Епископ Йосип Щросмайер" и 5 години от създаването на НЧ „Епископ Йосип Щросмайер-2009".

София.
България ще бъде домакин на 16-та годишна среща на Съвета на управителите на Черноморската банка за търговия и развитие.

Благоевград.
От 13.30 часа в сградата на Битов комбинат Благоевград (ул. „Т. Александров" 23), ет. 7, офис 73 родителите и близките на починалата преди седмица в Реанимация в МБАЛ Благоевград Ива Янева организират неформална пресконференция с представители на медиите.

Варна.
От 11.00 часа в зала „Варна" - Община Варна ще се проведе пресконференция, организирана от Франкофонски център - Варна и Община Варна.

Велико Търново.
От 10.00 часа пред Факултета по изобразителни изкуства ще бъде открита тематична изложба „Парковете на Велико Търново". От 11.00 часа в Конферентната зала на Изложбени зали „Рафаел Михайлов" ще се проведе конференция на същата тема.

Казанлък.
От 19.00 часа в ДК „Арсенал" ще се състои концерт под наслов „Празник на розата с Вивалди и Бах".

Плевен.
От 13.00 часа в Пресклуб на БТА-Плевен Дружество на Съюза на българските журналисти - Плевен организира пресконференция на тема: „Медийната среда и обективната журналистика" - среща-разговор с Георги Лозанов - председател на Съвета за електронни медии".

Плевен.
Посланикът на Република Казахстан Н.Пр. Темиртай Избастин ще бъде на официално посещение в Плевен. От 13.00 часа посланикът на Казахстан ще открие фотоизложбата „Съвременен Казахстан" в ХГ „Илия Бешков", а в 15.00 часа ще връчи дарение - книги на казахстански автори и справочници за страната на български език, на РБ „Хр. Смирненски".

Русе.
От 10.00 часа в град Русе, в близост до Дунав мост министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов и министърът на транспорта на Румъния Дан Шова ще валидират пощенска марка.

Хасково.
От 11.30 часа министърът на земеделието и храните проф. Димитър Греков ще открие линия за заготовка на зърнено-житни култури, силозно-складово стопанство и административна сграда в село Чернодъб, община Свиленград, област Хасково.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.