• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

SoftOne Bulgaria: При облачните услуги защитата на данните е по-сигурна

SoftOne Bulgaria: При облачните услуги защитата на данните е по-сигурна
Чрез Soft1 Series 5 дигитализацията става реалност, твърдят от доставчика на софтуерни решения и модерни облачни услуги

/КРОСС/ „При облачните услуги, данните са много по-добре защитени, отколкото ако софтуерът е на компютъра ви", обяви Джордж Кулоянис, директор бизнес развитие на SoftOne Group International. Според него 80% от хакерските атаки са продукт на социално инженерство. Г-н Кулоянис пристигна в България за представянето на услугите на SoftOne Bulgaria. Компанията е дъщерно дружество на SoftOne Technologies, водещ доставчик на бизнес софтуер и член на Olympia Group.
Компанията предлага на местните малки и средни предприятия иновативни бизнес софтуерни решения и модерни облачни услуги, които дават на фирмите многопрофилно конкурентно предимство, гарантиращо ускорен растеж.
„Услугите ни са достъпни, а платформата е система от модули, което я прави приложима спрямо всеки бизнес и спрямо нуждите на дадената компания", подчерта управителят на SoftOne Bulgaria Йоанис Кацанидис. Той съобщи, че според официално проучване едва 8-10 % от българските малки и средни предприятия използват ERP системи, базирани на облак. За сравнение в Гърция този дял възлиза на 30%. В България е най-голям делът на продажбите на ЕRP услуги за мобилни устройства.
SoftOne Bulgaria официално стартира дейността си у нас през 2017 г. и планира да инвестира в бизнеса си 1,5 млн. евро през следващите 5 години. Екипът SoftOne България, съставен от професионалисти с богат опит в индустрията, вече е успял да изгради клиентска база от над 85 компании и мрежа от 8 оторизирани партньора. „Доказателство, че сме на верен път, е дългосрочното партньорство, което имаме с клиентите си, базирано на доверие и общи ценности. 95% от тях ни препоръчват, те са нашите най-добри посланици", обяви г-н Кацанидис.
SoftOne, като водещ доставчик на базирани в облак ERP решения, предлага нови алтернативи на пазара, които обединяват бизнес процесите в единна интегрирана платформа. Портфолиото от услуги и продукти на компанията включва базирани в облак ERP и CRM решения, автоматизация на продажбите, BYOD мобилно приложение, електронно фактуриране и решения за електронен обмен на данни.
Чрез своята водеща платформа Soft1 Series 5, SoftOne дава възможност на българския бизнес да започне своята истинска дигитална трансформация. „Със Soft1 Series 5 дигитализацията става реалност", обяви г-н Кулоянис. Отличените софтуерни решения предлагат безпрецедентен потребителски опит, който повишава човешката ефективност, използвайки интелигентна автоматизация, изкуствен интелект EVA (електронен виртуален асистент), машинно обучение и други иновативни технологии за автоматизация на процесите.
„Всичките ни усилия, заедно с тези на опитния местен екип и портфолиото от софтуерни решения, които отговарят на местните потребности, са насочени към това услугите ни да се превърнат в катализатор за растеж за българския бизнес", обобщи г-н Кулоянис.

SoftOne Bulgaria е част от SoftOne Group, която включва три водещи марки (SoftOne, UNISOFT и PROSVASIS) с повече от 300 служители, с широка партньорска мрежа от над 600 партньори, ефективно обслужваща непрекъснато нарастващата база от над 47 000 клиенти и 280 000 потребители в 4 държави (Гърция, Кипър , България и Румъния).
„Планираме по-нататъшно разширяване на присъствието си в региона с откриване на дъщерни компании в Сърбия, Словения, Северна Македония и Албания. Предстои откриване на офис и в Ню Йорк", съобщи г-н Джордж Кулоянис.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.