• 09 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Как Джордж Сорос се опитва да промени света

Как Джордж Сорос се опитва да промени света

/КРОСС/ Почти 15 милиона американци вече подписаха петиция до президента на САЩ Доналд Тръмп, за да лиши от гражданство милиардера Джордж Сорос и да му забрани да влиза в страната. "Ние ви молим да издадете заповед за задържането му, защото той е наел хора да участват в бунтове и протести", се казва в документ, публикуван на интернет страницата на сайта Change.org.

Какво не се харесва на американците

Ето какво се казва във въпросната петиция: "Ние искаме да напишете заповед за неговия (на Сорос) арест заради неговите умишлени действия, насочени към дестабилизиране и банкрутство на нашата икономика. Той насърчава анти-американска си глобална политика на Новия световен ред ... с цел да унищожи страната ни. По собствените му думи, <...> "САЩ - това е основната пречка за създаването на стабилен и справедлив световен ред" <...> Сорос продължава да работи систематично към тази цел, подкупвайки нашето правителство, манипулирайки нашата валута, закупувайки политици и с помощта на подкупи уврежда нашите западни ценности. Сорос финансира движението за правото на аборт, спонсорира атеизъм, легализация на наркотици, сексуално образование, евтаназията, феминизъм, <...> масова миграция и други радикални експерименти в областта на социалното инженерство. "

Авторите на петицията твърдят, че те "искат да живеят в християнска страна. И този човек (Сорос) и синът му ще продължат да унищожават нашите ценности, така че трябва да бъдат незабавно депортирани или арестувани с оглед запазване на нашите ценности и нашата страна."

Равенство без граници

Всичко, което се посочва в петицията, не е само в Съединените щати. Сорос работи в целия свят. Той работи чрез неговата фондация "Отворено общество», със седалище в Ню Йорк, както и чрез десетки "свързани" с него фондации и организации, както в САЩ, така и в чужбина.

Своят възглед за бъдещето Сорос изложи в своята книга "Епохата на погрешимост" (The Age of Fallibility). Основната цел на Сорос - да създадем един свят без граници, където всеки би бил равен и свободен, когато интересите на всички малцинства, преди всичко сексуални, ще бъдат не само законодателно установени, но имат предимство пред интересите на мнозинството.

Сорос - привърженик на "идеология на пола", който е роден в дълбините на феминисткото движение, и днес се е превърнал в социално-политическа фондация на западното общество. Тази идеология предполага "свободата на половата идентичност": всеки, който си представя себе си, в смисъл "пол" - самостоятелно и в света е. На Запад днес всъщност е доминиращата религия. Сорос - фанатичен последовател на религията.

Как да се направи нормална патология

Наскоро порталът DCleaks.com публикува секретни документи от фонда "Отворено общество", които се отнасят за 2016 г. Те свидетелстват за финансирането Сорос за корумпиране на програми западното общество.

В тях се споменава за "Обновяване стратегия за развитието на програми за обществено здраве през 2015 г. (в 2016-2020 г.)." В параграф "Декриминализация и депатологизация въз основа на сексуална ориентация и полова идентичност" се говори за необходимостта да се приложи стратегия за декриминализиране на проституцията и правното признаване на транссексуализма.

Авторите на документа "изразяват съжаление", че не са постигнали пълно признаване и узаконяване на проституцията, особено в Канада, където парламентът прие закон в "шведски стил", където наказателната отговорност не не носи проститутката, а клиентът.

Сорос активно се намесва в работата на Световната здравна организация (СЗО), като се опитва да променя съществуващите международни класификации на сексуални разстройства, така че постулатите на "полова идеология" имат нова научна основа. В същия този документ се казва: "... Ключовата борба се върти около предстоящите 11-тите поред ред ревизии на Международната класификация на болестите на СЗО. Групи от нашите привърженици работят, за да се гарантира, че този списък от заболявания, които се преразглеждат на всеки 15 години, е бил оттеглен "транссексуализма", което е класифицирано като психично заболяване ... ".

Регионалният офис в Европа, където работи "групата на привържениците" на Сорос, през 2010 година прие "Стандарти за сексуално образование в Европа" . Този документ показва как европейските деца от най-ранна възраст само преформатират, унищожавайки традиционната природна матрица в тях. Това е само един откъс от тези стандарти "Сексуалното образование твърдо се основава на равенството между половете, самоопределение и приемане на многообразието."

Насърчаване на абортите

Сорос също така е отговорен за насърчаване на глобалната кампания в подкрепа на абортите, което е продължение на изпълнението на лозунгите на феминисткото движение.

Според документите, публикувани неотдавна в портала DCLeaks.com, фондът на Сорос финансира "глобална стратегия за стимулиране на абортите в целия свят." Планът на Сорос, който е разчетен за 2016-2019 година, е насочен към премахването на всички закони в страните, които пречат на свободното осъществяване на операциите на абортите.

В реализирането на тези стратегии с задействани националните представителства на международната организация Amnesty International, различни асоциации и центрове за семейно планиране, организации за защита на правото на жените на аборт. На първо място обект на атаките на Сорос са католическите страни, предимно Ирландия и Полша, където действа силно „антиабортно" законодателство.

Милиарди за революции

Това, че Сорос финансира различни НПО за дестабилизиране на обстановката в различни страни, в които правителствата не са готови да се включат в неговата „ценностна система", вече не е тайна за никого.

Самият фонд на Сорос не крие на своя сайт, че с цел „демократичното развитие" на страните от Източна Европа и на територията на бившия Съветски съюз през последните 33 години той е изхарчил 1.6 милиарда долара.

Освен това, 2,9 милиарда долара са били изхарчени за „защита на правата на човека", преди всичко „на правата на такива маргинални групи, като потребителите на наркотици, секс тружениците и представителите на обществото на ЛГБТ".

И 2.1 милиарда долара са изхарчени за „образователни проекти, тоест за реформа на образованието от предучилищното до висшето", Става дума преди всичко за въвеждането на сексуално образование в рамките на „половото равенство".

През 2017 година фондът на Сорос планира да изхарчи по тези и други направления 940 милиона долара, като на САЩ се падат 98.7 милиона, а на Европа 65 милиона. На Евразия - 42.8 милиона.

Наследството в Украйна, България и Унгария...

Американското издание The New American свидетелства, че един от основните спонсори на Евромайдана в Украйна е бил именно Сорос.

„Джордж Сорос остави гигантска следа в Украйна. Например, както и в десетки други страни през последното десетилетие, Сорос влои десетки милиони долари в „по-отворено" и „демокатично" общество. Много от участниците в Евромайдана са членове на НПО, финансирани от Сорос, обучавали са се в тези НПО и по време на конференциите, чийто спонсор е бил сороския Международния фонд Ренесанс", пише The New American.

Българският портал БЛИЦ писа, че Сорос има пряко отношение към организирането на протестите, целящи провокирането на дестабилизация на обстановката в България в навечерието на скорошното встъпване на новия президент на страната в длъжност.

Същото е и в Унгария. За намесата на Сорос във вътрешните дела на своята страна говори президентът на Унгария Виктор Орбан: „Има един, който си представя света без граници: именно това е концепцията, която се стремят да популяризират Джордж Сорос и неговите организации".

В най-добрия случай, казва Орбан, това е наивно, а в най-лошия - част от план за ликвидирането на традиционните цивилизации, начина на живот, културите и нациите.
Сорос се опитва да промени и САЩ

Зад безредиците в Ню Йоркот 2011 година с името Occupy Wall Street също е стоял Сорос.

През януари тази година във Вашингтон и други градове на САЩ се проведоха масови демонстрации на феминистки против президента Тръмп, организирани внезапно от появилото се на бял свят движение Pussyhat Project. New York Times писа, че организациите, свързани с женските маршове, са били финансирани от Сорос.

Един от основните лозунги на феминистките е било правото на жената на аборт, макар американките никога да не са били лишавани от него.

Тръмп изразява волята на традиционната Америка. И затова Тръмп днес, съдейки по всичко, е основната „болка в главата" на Сорос.

Превод и редакция: "КРОСС"; Източник: РИСИ

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Анрей Райчев е приятел със Сорос. Кръгът се затваря... Райчев, Стойчев, Радев, Нинова, Доган, Станишката и Митьо Гестапото ... накрая и Сорос! Питайте Райчев за Сорос! Троцкистисти... Сорос дал приказ: Никога с Путин –винаги с Европа!

07.03.2017 09:59:35

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.