• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Брутално убийство на 7-годишно момиченце в сливенско село, детето е било изнасилено

Брутално убийство на 7-годишно момиченце в сливенско село, детето е било изнасилено

/КРОСС/ 7-годишно момиченце е изнасилено и пребито до смърт в сливенското село Сотиря. Детето е намерено в края на селото, на метри от дома си, в изключително тежко състояние около 15 ч. в четвъртък. Откарано е в болница, но медиците не успели да спасят живота му.

От източници в МВР става ясно, че има улики за това, че убиецът е 21-годишен жител на Сотиря на име Мартин Трифонов. Неговото семейство и това на жертвата живеят в съседни къщи. От полицията засега опровергават слуха, че мъжът е наркозависим.

Пред NOVA местни жители разказаха, че в четвъртък следобед заподозреният видял жертвата си в магазин в селото. Момиченцето отишло там, за да си купи сладолед, а мъжът пиел алкохол пред търговския обект.

Хората от селото твърдят още, че издирваният е лежал в затвора за кражби. Свързват името му и с фатален инцидент, станал преди година. Мартин минавал покрай една от къщите във вилната зона, когато го подгонили кучетата пазачи, живещи в двора й. Собственикът на имота се намесил и опитал да укроти животните. Те обаче се нахвърлили върху стопанина си и го нахапали до смърт. За случилото се разказа и самият Мартин пред камерата на NOVA. РЕПОРТАЖА ПО ТЕМАТА ВИЖТЕ ТУК.

Издирваният и друг път е посягал на деца, разказват още съселяните му. Заплашвал малчугани с палки и ножове.

Според местните жители заподозреният за убийството на детето вече е изтрил профила си във Facebook.

Жертвата живеела с баба си и дядо си, тъй като майка й работела на морето, разказват още жители на Сотиря.

Силите на реда издирват предполагаемия извършител по земя и по въздух. Над района кръжи хеликоптер. Пристигнали са и криминалисти от София. Мобилизирани са военни и пожарникари. Пуснати са и следови кучета.

Малко след 15 ч. входовете на селото били блокирани от униформени. Създаден бил и импровизиран контролно-пропускателен пункт на обръщалото на автобус номер 12. Живеещи в района казват, че всяка кола е била спирана за проверка.

Предполага се, че заподозреният се укрива в гората, за която местните казват, че е изключително гъста и трудно проходима. Издирването ще продължи през цялата нощ.

По-рано през деня от Областната дирекция на полицията са разпространили съобщение за издирван 21-годишен мъж. Не е ясно дали той има връзка със случая.

Село Сотиря се намира на 4-5 км от Сливен и граничи с вилната зона.

Жителите на село Сотиря са потресени и искат да помогнат при издирването на извършителя на тежкото криминално деяние.„Наистина е шокиращо за хората в селотоТова, което виждам, е че са се организирали пожарна, полиция, военна полиция, горски, хеликоптери, „Гранична полиция". Извършителят не е жител на Сотиря. Версиите са много. Цялото село е блокирано в момента ", обясни кметът на селото Димчо Георгиев.

Извършителят е познат с множество домови кражби. Сплашвал е местни жители с пистолет. След престъплението той е изтрил профила си във Facebook. Момчето е било стеснително, не общувало с хора. Цялото село е блокирано в момента. Местността е гориста, има лоши участъци, където може да се укрие. Починалото дете е посещавало местната детска градина и се готвило да започне училище.

Към момента информацията, която дават органите на реда, е оскъдна.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.