• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Победителят в Плевен Георг Спартански в студиото на „Тази сутрин“.

 Победителят в Плевен Георг Спартански в студиото на „Тази сутрин“.

/КРОСС/ Аз изтърпях за два месеца от жълто-кафяви медии, на които няма да правя реклама, невероятни неща, аз и семейството ми. Мълчах през цялото време и не отговарях, тъй като не смятам, че трябва да хвърлям камък по всяко куче, което ме лае. Вече се бях и подготвил, че ще има дивашко и брутално купуване на гласове, пак в село Буковлък, със скобата, че във всяка една община в България има по един Буковлък.

Това коментира в сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин" преизбраният за кмет на Плевен Георг Спартански. Това, което ме взриви мен вътрешно е, че аз купувам гласове. Имах тежък разговор с началника на полицията в Плевен три дена преди вота на втория тур и му казах, че имам информация, че има поръчка да бъда сготвен - не си позволявайте да вкарвате полицията в угода и услуга на частни, групови или корпоративни интереси, защото съм на 56 години, юрист съм с 30-годишна диплома и няма да позволя името ми да бъде обругавано и да бъде опозорявано по този начин, допълни Спартански. Резултатите от някои секции преди четири години и сега всички ги видяха в крайна сметка.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Буковлък - 100% за ГЕРБ! Поинтересувайте се какво е Буковлък ...

07.11.2019 06:59:52

Анонимен

Там соцОлистите имаха един масон-ротарианец за кандидат...масоно -интелигентска!

06.11.2019 14:59:04

Анонимен

Един достоен човек , що помия избълва срещу него Нидялко свинския джендър от ПИК , направо гнусна работа . Спартански пребори цялата мафия насреща си , срещу него се бе изправило цялото статукво в Плевен ръководено от ГЕРБ , ДПС и БСП , евала на плевенчани че не се поддадоха на свинската преса .

06.11.2019 10:46:34

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.