• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Ридли Скот дори не се обадил на Кевин Спейси, за да му каже, че го реже от филма си

Ридли Скот дори не се обадил на Кевин Спейси, за да му каже, че го реже от филма си

/КРОСС/ Скандалът със сексуален тормоз, който избухна около актьора Кевин Спейси, накара продуцентите на филма "Всички пари на света" (All the Money in the World) да го "изрежат" от вече заснетия материал, за да го заменят с друг актьор - Кристофър Плъмър. Крайна стъпка, без съмнение, но такива са правилата на играта - един ден си на върха, на следващия в калта. Кевин Спейси със сигурност загуби звездния си статут, въпреки професионалните си постижения.

Решението за премахването на актьора е било на режисьора Ридли Скот. То е струвало на продуцентите около 10 млн. долара, което е една четвърт от бюджета на филма.

Сър Ридли Скот за първи път коментира решението си за премахването на Кевин Спейси от лентата. Той заяви, че подобно поведение е непростимо. Също така е сигурен, че задържането на Спейси е щяло да се отрази катастрофално на лентата.

Оказва се, че знаменитият режисьор дори не му се е обадил да му каже лично: "Не, не съм му се обаждал. Но и той не ми се е обаждал, за да каже, примерно, че много съжалява", казва Ридли Скот в интервю за Entertainment Weekly.

Режисьорът споделя обаче, че дори Спейси да му се беше обадил, той пак щеше да го изреже от филма.

Според Ридли Скот независимо от големите парични загуби, решението за замяна на актьора има и своите добри страни - режисьорът не крие, че безплатната реклама на проекта ще му донесе по-голям успех.

Сега в ролята милиардера Жан Пол Гети, вместо 58-годишния Спейси (който играе състарен) ще видим 87-годишния Кристофър Плъмър.

Филмът предстои да излезе на 22 декември, независимо от сериозните промени, които са направени.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.