• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Бизнесът и изкуството обединени в най-новия детски спектакъл „Лешникотрошачката“

Бизнесът и изкуството обединени в най-новия детски спектакъл „Лешникотрошачката“

/КРОСС/ Първи Български Балет - Веса Тонова е на път да спечели детските сърца, а и не само с поредица от спектакли, обединяващи музика, театър и балет.

Мултижанровия спектакъл е авторски, плод на много усилия, време и любов от страна на целият екип на прима - балерината Веса Тонова. От друга страна, продуцент на Първи Български Балет е бизнесмена, г-н Виктор Раковски, който отговаря за организацията, управлението и администрацията на балета. Подобна колаборация между бизнес и изкуство е изключително полезна за обществото, тъй като в основата на замисъла му стои идеята за обогатяване на културните познания и даване на тласък на индивидуалното художествено развитие на младите хора в България. Чрез спектакъла подрастващите биха могли да се запознаят с едни от най-стойностните произведения в областта на музиката, литературата и балета, като придобият художествени познания, поднесени по нестандартен, забавен и атрактивен начин.

Гаранция за високото ниво на предстоящите произведения са качествата на екипа, част от които са: Силвия Станоева - актриса, носителка на наградата „Икар" за дебют; Веса Тонова - прима-балерина, чиито постижения в балетното изкуство са и спечелили международно признание; Виктор Раковски - мениджър, с над 10 годишен опит в управлението на организации, проекти и подбор на висш персонал. За високото ниво на екипа допринася и участието на адвокатска кантора „Герон и партньори".

Първият спектакъл вече е факт. След успешната пред-премиера на „Лешникотрошачката", екипа на Първи Български Балет е готов и с официалната премиера, която ще се състои на 19 февруари от 16 часа в бляскавия Сити Марк Арт Център на бул. Янко Сакъзов. Вторият спектакъл ще бъде на 26 февруари от 11.30 часа. Продуцента разкри единствено пред ПРофайл, че екипа вече е и в трескава подготовка за следващия спектакъл „Спящата красавица", но не уточни подробности.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Todor Valkoff

V Holandia podobni spektakli sa pochti egednevie. Dano i v BG e tska edin den...

17.02.2017 21:17:50

Мая Патаринска

Време беше и за нещо позитивно. Браво

17.02.2017 21:13:37

Анонимен

Браво! Успех на организаторите!

17.02.2017 20:57:15

Елеонора Пачева

Невероятен спектакъл, събрал изкуства, култура и образование в едно! Дай Боже повече родители да го посетят с децата си! Има надежда, че не всичко в държавата е чалга!

17.02.2017 19:39:03

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.