• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8000
  •  GBP / BGN 2.2782
  •  CHF / BGN 1.9913
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Младежкият лидер на БСП с три въпроса към председателя на Младежки ГЕРБ

Младежкият лидер на БСП с три въпроса към председателя на Младежки ГЕРБ

/КРОСС/Председателят на МО в БСП Вероника Делибалтова излезе с отворено писмо до председателя на Младежки ГЕРБ Георг Георгиев по повод негови публични изказвания. В него тя му задава три въпроса: „Уважаеми Георг, подкрепи ли намалените средства с малко над 100 милиона лева за приоритет „Политика за младите хора" в Бюджет 2016 г. и защо? Подкрепи ли намалените средства за хората с увреждания, както и всички замразени социални плащания, свързани с отглеждането на децата на България? Кога министрите в кабинета ще спрат да се събуждат с налудничави идеи за нови данъци, реформи и нови ордени, които никой от професионалните съсловия не подкрепя?" 

Вероника Делибалтова заявява, че в правителството с министър-председател Пламен Орешарски е имало няколко конкретни реализирани идеи. „Подпомогнаха се различни области в България с инвестиционна програма, имаше повече средства за младежките политики, отново направихме обезщетението за майчинство от една до двегодишна възраст равно на минималната работна заплата, размразихме всички социални плащания, увеличихме средствата за образование и наука, започнаха преговорите и имаше готовност да се преразгледат скъпите цени на тока с американските централи, за първи път от няколко години износът беше започнал да изпреварва вноса", посочва младежкият лидер на БСП. Тя призовава председателя на Младежки ГЕРБ и партията му да видят реалните заплахи пред страната, защото „една магистрала повече или по-малко няма да има никакво значение за българския народ, ако той няма с какво да се движи по нея".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.