• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Русия предлага тристранна среща за газовите доставки

Русия предлага тристранна среща за газовите доставки

/КРОСС/ Тристранна среща между Москва, Киев и ЕС относно доставките на руски газ да бъде проведена следващата седмица, предлага Русия, предава AFP, позовавайки се на интервю на руския министър на енергетиката Александър Новак за австрийския вестник Die Presse. Новак не уточнява дата и място за преговорите.

В началото на седмицата Москва отхвърли предложението на ЕК за провеждане на среща на 20 септември в Берлин.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

югра

ама мангал ако не русия сега щеше да ходиш с шаловари

20.09.2014 13:22:48

Анонимен

Наистина дълга тема. Някога Сталин И хитлер са се договаряли да си поделят Европа. Първо почнали с Полша, а после Сталин се готвил да нападне Германия на 07-07-1941 год. Така се получило, че ортакът Хитлер разбрал и го нападнал превантивно - на 22.06.1941 год. ! Русия не е жертва, тя също е окупаторка, както Хитлер. Ако Япония беше настъпила към Сибир, вместо да ходи по Хаваите, СВЕТЪТ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ДРУГ, а дрипльовците от Сибир щяха да продължат съществуването си кактои преки - като роби !

18.09.2014 22:14:19

Анонимен

А може би имаш предвид бедите и злините, причинени на Русия от европейските народи? Които не са пощадили и нас, нито пък сега ни спестяват нещо?

18.09.2014 19:08:33

Анонимен

Русия трябва да заплати за всички беди и злини, причинени на европейските народи, дори ще е по-добре да се прекратят всякакви икономически контакти, вкл. и газови и нефтени доставки ! Европейците трябва да проумеят, че най-голямата опасност за света днес е Руският империализъм и че той един ден може завинаги да ги лиши от така подреденото потребителство ...! Тези лишения трябва да се изживеят в името на бъдещето - без Русия !

18.09.2014 15:45:42

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.