• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8000
  •  GBP / BGN 2.2782
  •  CHF / BGN 1.9913
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Кристалина Георгиева участва в срещата на Билдербергите

Кристалина Георгиева участва в срещата на Билдербергите

/КРОСС/ Кристалина Георгиева е сред участниците в тазгодишната конференция на клуба „Билдерберг", която се открива днес в Дрезден.
Двама министър-председатели, четирима финансови министри, генералният директор на МВФ и заместник председател на Европейската комисия са вписани като присъстващи в срещата, предаде вестник The Guardian.
Британският вестник не назовава поименно Георгиева, но името й присъства в официалния списък като представител на ЕК. Там са вписани близо 130 участници от 20 страни. Дневният ред на срещата в Дрезден включва обсъждане на Китай, Европа, Близкия Изток, Русия, САЩ, киберсигурността и др.
Проявата ще премине при засилени мерки за сигурност. В охраната на високите гости е включена и германската армия.
Клубът „Билдерберг" е известен като „световното правителство в сянка". През 64-годишната му история в негова конференция е участвал само един българин - Николай Камов, който бе поканен през 1999 г. на срещата в португалския курорт Синтра.
Билдербергската група, клуб или конференция е група от влиятелни личности, които организират неофициална ежегодна конференция в някои от най-известните хотели или курорти по света.
Тя се състои от около 130 участници, мнозинството от които бивши президенти, министри, банкери и собственици на средства за масова информация. Входът и присъствието на тази конференция се осъществяват само чрез лична покана. Мястото й обикновено се редува - две последователни години в Европа, последвани от една в САЩ или Канада.
Активните членове на клуба са 383 души, 128, или 1/3, от които са американци, а останалите - европейци и азиатци . На конференциите се обсъждат национални въпроси на отделните страни, както и международната им политика.
Заседанията са засекретени, датите не се обявяват официално. Организацията и безопасността се осъществяват от страната, в която е срещата. Името „Билдербергска група" идва от названието на хотел „Билдерберг" в малкия холандски град Остербек, където през май 1954 г. се състои първото заседание на клуба.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

http://www.bilderbergmeetings.org/participants.html

10.06.2016 15:39:51

Анонимен

Поредната неционална предателка!

09.06.2016 23:35:39

Анонимен

Поредната неционална презателка!

09.06.2016 23:35:08

Анонимен

Готви се за президент на БГ. Търси одобрението им и за това е там. Мръсница.

09.06.2016 13:55:23

Сталина Кинова Георгиева.

09.06.2016 12:57:51

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.