• 16 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Станишев открива кампанията на Понта

Станишев открива кампанията на Понта

/КРОСС/ По лична покана на Виктор Понта днес в 16 ч. пред 70 000 души на националния стадион Арена в Букурещ лидерът на ПЕС Сергей Станишев ще открие кампанията му за президент на Румъния. По социологически данни настоящият премиер води с 45% срещу 22% на неговия опонент. „Подкрепяме Виктор, не само заради добрата му политика, а и заради куража му за реформи. Победата за Понта ще означава още по-силни позиции за партията ни на масата на лидерите в Европейския съвет. Там ще седне и още един премиер от нашето семейство - на Швеция. Така с нова енергия ПЕС ще има силата да промени Европа", каза Сергей Станишев.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Димана

Уважаван човек е Сергей! Колегите му социалисти го ценят, търсят, подкрепят. Само нашите тиквеници не могат да го разберат какво им говори.

20.09.2014 16:28:28

Вики

Интересно, значи ПЕС под ръководството на Станишев се развива превъзходно, но БСП не успя. Може би не е проблемът в Станишев, а в тези около него.

20.09.2014 16:26:56

Нина

Станишев е земен, умерен и проникновен човек. Нищо чудно, че хората на запад толкова го харесват.

20.09.2014 16:25:41

Веско

Републиканец по убеждение, намери общ език с един монарх и в продължение на 4 години управляваха България. Качество, присъщо на една широко скроена личност. Или както казва Мартин Захариев: Станишев е единственият конвертируем български политик. Избирането му за лидер на ПЕС не е случайно. Типично по нашенски, този факт се оказа за неговите противници корав залък, който те не могат да преглътнат. И пуснаха в атака всичко, което може да го очерни. За съжаление в тази писта се наредиха бившият президент Георги Първанов и бившият външен министър Ивайло Калфин. Действията им показват едно - след толкова години пребиваване по етажите на властта, те си остават на равнището, от което са тръгнали.

20.09.2014 16:24:33

Санчо

Станишев е голям, международен, уважаван политик. Той е по-голям от българските си колеги.

20.09.2014 16:22:49

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.