• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Почина съпругата на Стефан Данаилов - Мария (обновена)

Почина съпругата на Стефан Данаилов - Мария (обновена)

/КРОСС/ Почина съпругата на Стефан Данаилов - Мария. 

Инфекция на белите дробове и бъбреците е вероятната причина за смъртта й. 

В неделя се е почувствала по-добре. В понеделник обаче състоянието й се е влошило и в нощта на вторник срещу сряда е издъхнала в болница. 

Ламбо отмени представлението на "Пигмалион" в Народния театър снощи, с което актьорът трябваше да се завърне на сцената след дългото си боледуване. На актьора обаче му е прилошало и представлението беше отменено. Според близки на семейството Ламбо е научил преди да излезе на сцената, че състоянието на Мария се е влошило.

Като се запознава със Стефан Данаилов Мария е известна столична манекенка и работи за модните списания от онова време. Снимките й са на кориците на "Лада" и "Жената днес". Дефилирала е с колекциите за ЦНСМ, припомня "24 часа".

През 60-те и началото на 70-те години на ХХ век е обявена за една от най-красивите българки.

Първият брак на манекенката е с режисьора Вили Цанков. От него тя има син Росен и две внучета близнаци.

Любовта на Мария и Стефан започва още когато тя е омъжена за Вили. Той преживява трудно раздялата, но се оттегля и до последно не каза лоша дума за съперника си.

Угасна Мария Данаилова, съпругата на Ламбо. Трудно ми е да повярвам, че тази жена, която беше опора на Стефан през целия му живот, която го подкрепяше за всичко и го закриляше от лошотията на света, вече я няма. Тя беше посветила себе си на великия си съпруг - тя дишаше с неговите дни, живееше с неговите роли, умираше с неговата скръб и се изправяше със силата на неговия оптимизъм. Тя беше второто Аз на Стефан Данаилов. Почивай в мир, скъпа Мери! Много, много ми е мъчто за теб, защото знам каква бе мъката на душата ти. Дано да ти е по-леко Там, където отлетя.

Това написа във Фейсбук дневника си журналистката Валерия Велева, близка на семейството, която наскоро направи обширно интервю със Стефан Данаилов. 

Поклон!

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ламбо , ГОРЕ ГЛАВАТА !!! ОБИЧАМЕ ТЕ МИЛИОНИ !!! Не обръщай внимание на завистниците и плебеите - прости им ГОСПОДИ! - правят го от слабост . Качествените хора сме до теб в мъката ти и се прекланяме в памет на МАРИЯ !!! Мир за нея во веки !!!

23.04.2014 18:34:25

Анонимен

Ламбо , ГОРЕ ГЛАВАТА !!! ОБИЧАМЕ ТЕ МИЛИОНИ !!! Не обръщай внимание на завистниците и плебеите - прости им ГОСПОДИ! - правят го от слабост . Качествените хора сме до теб в мъката ти и се прекланяме в памет на МАРИЯ !!! Мир за нея во веки !!!

23.04.2014 18:32:22

мм

Истинска любов! Светлина за душата ти, Мария!

23.04.2014 18:17:21

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.