• 24 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8019
  •  GBP / BGN 2.2963
  •  CHF / BGN 1.9742
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Стефан Марков застава начело на Младежкото ДБГ

Стефан Марков застава начело на Младежкото ДБГ

София /КРОСС/ Стефан Марков, заместник-координатор на структурата на „Движение България на гражданите" в 24 МИР в София бе избран за председател на Изпълнителна комисия на Младежкото ДБГ (МДБГ).
Предложението за създаване на младежка структура беше на няколко младежки лидери от партията, а Изпълнителният съвет възложи на най-младия народен представител от ДБГ Антони Тренчев да оглави дейностите по създаването й.
На 20 август, по инициатива на Антони Тренчев, се проведе първото заседание на Изпълнителната комисия на Младежкото ДБГ, която избра ръководство.
В работата си председателят Стефан Марков ще бъде подпомаган от заместник-председателя Калоян Петров, който е представител на ДБГ- Стара Загора, за международната дейност ще отговаря Антоанета Георгиева от район Студентски в София, бивш председател на Студентския съвет на Софийския университет, а за организационен секретар бе избран Калоян Трулев - председател на структурата на ДБГ в район Сердика в столицата.
Освен тях, за членове на Изпълнителната комисия бяха гласувани Николай Нешев, представител на ДБГ - Оборище, Мария Забилева от организацията на партията в район Възраждане, Радослав Тодоров от структурата в Младост, Михаела Босева от ДБГ - Перник и Десислава Кемалова, представител на организацията на ДБГ в район Триадица.
Създаването на МДБГ е в отговор на призива на младите ни членове да се засили младежкото участие в партията. Ще работим за повече млади хора в политиката. Още следващата седмица МДБГ ще обяви първата си инициатива, заяви председателят Стефан Марков.
Той подчерта, че МДБГ има за приоритетни цели политиките за младежта, свързани с образование, пълноценно включване в пазара на труда, младежка мобилност, както и стимулирането на младите хора за по-активно участие в обществено-политическия живот. Амбицирани сме да свършим много работа по привличане на повече младежи към каузата на доброто управление на България и ще работим по политиките, свързани с иновации, каза още Марков. По думите му МДБГ активно ще си сътрудничи с други местни и международни младежки организации на политически партии от десния политически спектър, за което ще се разчита на опита на Антоанета Георгиева като организационен секретар на МДБГ.
Председателят на Изпълнителната комисия Стефан Марков е на 25 години, предприемач, студент в Софийския университет, семеен, с едно дете. Той е един от основателите на платформата за промяна в Конституцията www.Konstitucia.bg.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.