• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Драгомир Стойнев: Случи се нещо изключително важно в българския парламент

Драгомир Стойнев: Случи се нещо изключително важно в българския парламент

/КРОСС/ "Днес се случи нещо изключително важно в българския парламент - въпреки атаките от управляващата партия директно към лидера на БСП Корнелия Нинова, ние предложихме декларация по повод на това, което се случва в Македония. И съм изключително удовлетворен, че всички политически сили се обединихме зад тази декларация и днес показахме, че имаме държава." Това заяви зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Драгомир Стойнев по БНТ.

По думите му, когато всички политически сили застават зад подобна декларация, това е знак, че институциите в България работят, че парламентът дава знак, че е готов за председателството на Съвета на ЕС.

"Считам, че по този начин трябва да се работи и в бъдеще, когато става въпрос за националната ни сигурност", каза Стойнев. По думите му днес всички политически сили в НС са наложили първия основен приоритет на нашето председателство и той е записан в декларацията- ускореното присъединяване на държавите от Западните Балкани в ЕС.

Драгомир Стойнов поясни, че левицата ще подкрепи бъдещо правителство в три основни сфери - председателството на Съвета на ЕС, националната и вътрешната сигурност и демографската катастрофа.

"По тези приоритети ние ще го подкрепим, но ние обещахме на хората да казваме истината. И именно затова бяха създадени и комисии в НС- като тази за водата в Хасково, както и комисията, която разглежда труда на хората и заплащането им. Сега искаме и временна комисия за изясняване на случващото се и с автомагистралите в страната ни", подчерта той.

Драгомир Стойнев се възмути, че управляващите са отнели правото - истината да се чува от ефира на БНТ.

"Това се случи чрез правилника за работа на Народното събрание. Те прехвърлиха парламентарния контрол от БНТ към БНТ2, която е с много по-малка гледаемост", стана ясно от думите на Стойнев.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Невежеството е страшна болест, по-опасна от спина! Вашият и на Корнелия Д. Благоев-Дядото (основател на БРСДП-т.с.) родител на БКП и БСП още през 1916 посява семената на „македонизъма“ в Народното събрание. Пълни партията си македонски хайдути и убийци - негов зет е организаторът на атентата в „Св. Неделя“ 1925 г. С тези изроди се пълни в последствие БКП - т.н. „софийски македонци“ Г. Димитров, Т. Павлов, Д. Станишев и още стотици „ръководни кадри“. Тяхната предателска политика против България продължава и след 1989 г. Сегашната загриженост за съдбата на Р. Македония е абсолютно фалшива.

29.04.2017 19:45:43

Анонимен

ТИ ДА ВИДИШ

29.04.2017 15:09:24

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.