• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Стойнев: Виждам държава, в която институциите не работят, на ръководни постове са поставени неграмотни хора

Стойнев: Виждам държава, в която институциите не работят, на ръководни постове са поставени неграмотни хора

/КРОСС/ „Аз просто виждам една държава, в която институциите не работят, една държава, в която на ръководни постове са поставени неграмотни хора, некомпетентни хора, хора, които не могат да спечелят конкурс, за да встъпят там". Това каза в интервю за предаването „Неделя 150" по БНР Драгомир Стойнев от БСП. „В държавата, в момента, ние живеем в един пълен хаос. Единствената ни надежда, това е Европа и да покажем, че сме добре пред европейците и след това отново да се върнем в страната, в която живеем и в която наистина цари пълен хаос", допълни той.

„Първо беше шпионаж, след това се оказа, че може би е пране на пари, накрая може би пък нищо няма да излезе. Може би пък целта е, да имаме едни напрегнати отношения с руснаците, преди започването на по-задълбочени разговори, относно енергийните ни проекти. Въобще, държавата е пълен хаос. И всеки един малък проблем в държавата се превръща в криза", на мнение е социалистът.

„Ние сме държавата, която изчезва най-бързо. Т.е., ако човек живее добре, ако иска да сбъдва мечтите си в страната, той няма да я напуска. Ние сме най-бързо изчезващата нация в света, без да има война и без да има епидемия", подчерта Стойнев. „Колкото повече продължаваме да не разбираме основните проблеми на страната, толкова повече ние затъваме. Затова, ние от БСП, като една единствена разумна сила, със законодателните си действия и политическото си поведение се опитваме да върнем именно спокойствието в политическия процес, защото трябва последователност и градивност. За съжаление, това не се случва. Постоянните скандали в обществото показват, какво се случва в страната ни и какъв е начинът на управление в тази държава", каза още Драгомир Стойнев.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.