• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Стоилов: БСП трябва да лекува недъзите на Прехода

Стоилов: БСП трябва да лекува недъзите на Прехода

/КРОСС/ Уверен съм, че БСП ще е първа политическа сила в Стрелча и ще покажем, че партията отново връща своите позиции. Това каза водачът на листата на Коалиция "БСП лява България" - Пазарджик по време на среща в града пред препълнената зала със симпатизанти. Според Стоилов БСП трябва да е партията, която започва да лекува недъзите на Прехода и връща перспективите на хората. „Тежестта на вашата дума трябва да предопределя политиката на партията и ще ни направи достатъчно силни, за да покажем на опонентите си, че имат насреща си партия, която е различна и обединява очакванията на мнозинството български граждани", посочи Янаки Стоилов.

По време на срещата жителите на Стрелча изразиха удовлетворението си, че в града за една година се реализират три обекта по публичната инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите" на стойност 1 млн. 175 хил. лв. Проектите са за реконструкция на водопроводна мрежа, ремонт на минералната баня и изграждане на басейн към естествен извор „Банчето". „Смятаме да продължим и подобрим тази програма с конкретни ангажименти към общините, като тя ще е крачка и към приемане на национална инвестиционна програма", обясни водачът на червената листа.
В срещата с жителите на Стрелча участваха също кандидатите за народни представите Йордан Младенов, Георги Янчев, Диана Варникова-Милчева, Георги Петров и др.
По-късно Янаки Стоилов бе официален гост и връчи награда на Етнографски фестивал на Средногорието „Да съхраним и възродим българското".

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Гацо

БСП е просто партията! Те са тези, които все още са запазили разсъдъка си, те са тези, които имат силата и волята да се справят с престъпници като герберите! Те са тези, които работят за хората. По-добре с тях, отколкото с някакви психари като Волен.

21.09.2014 16:19:36

Таня

Единствената партия, която може да завре Герб в миша дупка е БСП! И сега видяхме. Като БСП бяха на власт Герб показаха истинското си лице - страхливи, неуки, реваншисти. Само се оплакваха, бягаха от отговорност, показваха тотален непрофесионализъм и докато едните се опитваха да работят, другите им пречеха по всякакъв начин. Определено Герб не е бъдеще.

21.09.2014 16:18:11

Иван

Спрете да обвинявате партиите! Не е луд, който яде баницата! Ние като общество сме не по-малко виновни!

21.09.2014 16:16:06

Велко

Не си мислете, че хората по малките населени места пасат трева! Там има също достатъчно природно интелигентни хора, които са в час със ситуацията. Те ще изберат БСП не за друго, а защото е единствената смислена партия за момента.

21.09.2014 16:14:56

Анонимен

тумора герб

21.09.2014 13:18:07

Анонимен

Най-големия недъг на прехода са : МЕТАСТАЗИТЕ на БКП/ в т.ч. -БСП, НДСВ, част от СДС , ДПС, АТАКА, част от БЗНС и Т.Н., и Т.Н./ ЕДИНСТВЕНОТО СИГУРНО ЛЕКАРСТВО СРЕЩУ ТАЗИ НАПАСТ Е : - ОГЪНЯТ! ТАКА ЧЕ, ГОТВЕТЕ СЕ ДА ЖЪНЕТЕ ТОВА, КОЕТО СТЕ ПОСЯЛИ ! ИДВА И ТАКЪВ ДЕН - казват МУ "ВИДОВДЕН" !

21.09.2014 13:03:50

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.