• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Оливър Стоун: Медиите представят само една гледна точка за катастрофата с Боинг 777

Оливър Стоун: Медиите представят само една гледна точка за катастрофата с Боинг 777

/КРОСС/ Американският кинорежисьор Оливър Стоун коментира събитията около катастрофата на малайзийския самолет в Украйна. Известният режисьор публикува на страницата си във Facebook линкове към журналистически материали, свързани с разследването на трагедията. Авторите на статиите Робърт Пери и Пепе Ескобар обърнаха внимание на това, че много американски и западни медии представят пред обществеността версиите на американското правителство за причините за катастрофата.

Журналистите отбелязват и факта, че американските военни източници разполагат с информация, че е възможно самолетът да е свален от украински военни.

„Моля, прочетете тези интересни алтернативни разследвания на журналисти, които са погледнали по-напред от пропагандната „четвърта власт”. Тази излишно опасна ситуация се създава заради политиката на САЩ”, пише Оливър Стоун на страницата си в социалната мрежа. Режисьорът е убеден, че преди да се правят прибързани изводи за вината на тази или онази страна, трябва да бъде разгледана и другата гледна точка.

Коментарите на читателите под публикацията представят и двете позиции. Един от тях пише: „Благодаря, че разпространявате истински новини за света”. Друг от читателите отбелязва, че проблемът се състои в липсата на доверие към западните медии. „Ние не знаем кое е истина и кое пропаганда… САЩ налагат своите интереси на целия свят след края на Втората световна война. В крайна сметка, някои виждат истината за някои медии и глупостите, които бълва правителството”.

Други читатели не споделят мнението на режисьора, а трети просто се шегуват. „Пределно ясно е, че самопровъзгласилата се Донецка народна република стои зад всичко това”, пише един от коментиращите публикацията на Оливър Стоун.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.