• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Виолина Маринова напуска ръководството на БСК

Виолина Маринова напуска ръководството на БСК

/КРОСС/ Шефът на Банка ДСК Виолина Маринова ще подаде оставката си като член на УС на Българската стопанска камара.
Като причина се посочва несъгласието на изпълнителния директор на банката с анонсираното миналата седмица искане на синдикатите и сдруженията на работодателите за оставката на УС на БНБ и на главния гуверньор Иван Искров. Една от организациите, подписали искането, е именно БСК.
Припомняме, че в петък именно бизнесът и синдикатите показаха публично загубата на доверие към банковия регулатор и декларираха, че ще се обърнат незабавно след конструирането на 43-тото Народно събрание към законодателната власт в страната с искане Искров и УС да бъдат отстранени от заеманите длъжности.
„Като ръководител на най-старата и една от най-уважаваните банкова институция в страната и като професионалист, чиято първа и най-важна задача винаги е била запазване на устойчивостта и авторитета на националната банкови система, Виолина Маринова не приема искане, което би довело до дестабилизация на банковата система и допълнително усложняване на нелеката обстановка в страната", пише money.bg.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Да избереш популизма пред професионализма или трябва да си глупак или популист' но не и професионалист

20.10.2014 20:17:09

Анонимен

Ами права е жената ! Какво е това БСК - сборище от паразити, които напоследък, както се вижда от клиповете СЕ ПРЕДВОЖДАТ от един много услужлив НА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ У НАС - Сашо Дончев ! Мнозина твърдят, че се е промъкнал в БСК, плащайки огромни суми на Божидар Данев, услужливо предоставени МУ от Москва за инфилтрацията МУ в нашите институции ! Докато ДАНС си подремват, руските шпиони - върлуват !!!

20.10.2014 15:54:57

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.