• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Сложиха ни на челни страници като расистка държава заради група олигофрени

Сложиха ни на челни страници като расистка държава заради група олигофрени

/КРОСС/ "За спортно-техническата част не се произнасям, но когато държавата ни е сложена на челни страници като расистка държава заради група олигофрени или недоброто ръководене на футболния съюз - като протестни действия към него..."

Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по темата за настояването му президентът на БФС Борислав Михайлов да си подаде оставката. Премиерът каза, че очаква развитие следобед, но не уточни какво.

Искането му за оставка дойде след срамната загуба на националния отбор с 0:6 от Англия в София и расисткия скандал по трибуните, довел до прекъсването на мача.

Борисов заяви, че има ревизия на финансите на Българския футболен съюз. "Резултатите са категорични - въпреки огромните пари, които ние през годините във вид на осветление, настилки, стадиони, ремонти направихме, не искам по никакъв начин правителството в лицето на спортното министерство да бъде ангажирано с този председател на футболния съюз. Ясно и точно".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Това е новата опорна точка: Заради група олигофрени... Да, ама тези агитки са отгледани, пазени и използвани от властта за изпълнение на политически поръчки. Агитката е на "Левски" Всичко се знае. А Борисов изрита дружката си Б.Михайлов, след ката той сам организира расисткия скандал . Защото сега Цацаров и Гешев са в САЩ и трябва да се покаже активност срещу корупцията. Расисткият скандал е същото каккто и руския шпионски скандал в България. Само, че този път Борисов не оцени размера на отзвука в Европа. И нищо пак няма да излезе като резултат.Колкото истински беше руския шпионски скандал. Истината ще излезе: Борисов о поръчителят на футболните расистки прояви.

16.10.2019 13:00:29

Анонимен

Г-н Борисов може да бъде само подкрепен! Уялата се клика в БФС трябва да бъде изметена оттам!

15.10.2019 15:33:47

Заглавието Ви е комплексарско!

Би трябвало да бъде: Малоумници, наследници на роботърговци ни сложиха на първите си страници, заради малка българи, които ги имитира!

15.10.2019 13:31:36

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.