• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Съвет от майстори: Защо да изберете новото строителство

Съвет от майстори: Защо да изберете новото строителство

/КРОСС/ Старо или ново строителство - един въпрос, който не може да бъде решен окончателно през последните години

Спорът да се инвестира в старо или ново строителство изглежда не може да бъде решен окончателно, като всяка страна има своите категорични доводи. Наистина обектите, изграждани преди години имат своите предимства. Но каква позиция все пак защитават майсторите, които препоръчват не тях, а новото строителство, би било полезно да узнаем.

Факторите, които казват своята тежка дума при покупката на имот, са от съществено значение. На първо място това са финансовите средства, с които разполагаме, както и откъде ще бъдат осигурени те, ако не са налични към момента.

Ето и какви са предимствата на апартаментите, които са строени наскоро:

Отлична инвестиция

Потенциалът на един нов имот е много по-голям, ако решите да го отдадете под наем или да го продадете впоследствие. Може би сега намеренията са ви по-различни и планирате да го обитавате самите вие, но бъдещето е пред вас и не може да се прогнозира как могат да се променят обстоятелствата. Тогава печалбата ви ще бъде далеч по-стойностна, ако предлагате новоизградено жилище.

Качествени строителни материали

Ако попитате майстори, те ще потвърдят, че днес се влагат далеч по-качествени и съвременни материали при строителството, независимо от мненията на защитниците на по-старите имоти. Днешните кооперации са издигат при по-строги правила, използват се модерни технологии и се следват актуалните тенденции в бранша. Инструментите и оборудването, с което разполагат майсторите, са изключително прецизни и резултатни.

Топлоизолация

Сградите в днешно време са санирани и топлозолирани, което знаете, че спестява електричество и е голям плюс за всеки собственик.

Банките са по-благосклонни

Ако финансирате имота си чрез кредит, когато го закупувате, процентът на отпусната сума ще е много по-висок при избор на ново строителство.

Задоволени очаквания

Ако покупката на имота е в начален стадий, вие може да поставите изискванията си на майсторите и строителната фирма, а те да се съобразят с тях. Индивидуалните ви желания ще бъдат удовлетворени и ще се намесите реално в проекта, което впоследствие ще ви спести крупни ремонти и драстични промени, свързани с допълнителни разходи.

Наличие на гараж или паркомясто

Сериозен довод, предвид градските условия, в които се намираме и ежедневно се сблъскваме с проблемното паркиране. Осигуряването на спокойствие в това отношение е безценно за всяко семейство с един или два автомобила.

Да случиш на съсед

Вярно е, че това е въпрос на късмет, но ако сме новодомци и сме се ориентирали към скорошно строителство, по всяка вероятност и съседите ни ще са млади, активни хора, които имат желание да поддържат средата си в добро състояние.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.