• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Нинова: Цинизъм е да се хвалиш с пътища, когато се навършва година от катастрофата при Своге

Нинова: Цинизъм е да се хвалиш с пътища, когато се навършва година от катастрофата при Своге

/КРОСС/ Цинизъм е да се хвалиш със строителство на пътища в деня, в който се навършва една година от катастрофата край Своге, която отне 20 човешки живота, г-н Борисов. Експертизата доказа некачествено строителство. А един пожар под магистрала "Струма" компрометира прясно построения участък, за който са пръснати и европейски средства, и парите на българските данъкоплатци. Правите го, возейки в джипа си Нанков, който "пое" политическата отговорност, като от министър го назначихте за зам.-министър.

Тези факти казват всичко. Воаяжите ви едва ли заслужават повече внимание. Но друга тема заслужава огромно внимание. Днес директорът на Здравната каса обяви, че пациентите доплащат 4 млрд. лв. от джоба си често "под масата" или с измислени поводи - ВИП стая с четка за зъби и шапка за глава. ГЕРБ управляват България вече десет години. И по този показател - здравен статус и смъртност, също ни закотвиха на дъното на Европа. Здравната реформа е крещящо наложителна. И трябва да започне с премахване статута на търговски дружества на болниците.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Цинизъм е от човешка трагедия да правиш гнусни политизказвания,лельо Адолф!!!Цинизъм е да крадеш предприятия и да говориш за бедния народ,от който си крал,лельо Адолф!!Цинизъм е да окрадеш собствената си партия и да говориш, че друг ти е виновен,лельо Адолф!!Цинизъм е групичка крадци-милионери да врещят,че защитават бедните, леличко крадлива и лъжлива!!

26.08.2019 17:25:58

Анонимен

ЦИНИЗЪМ Е КОГАТО НЕ СИ НАПРАВИЛ 1 КВ. МЕТЪР ДОРИ ВТОРОКЛАСЕН ПЪТ И НЕ ПРИЗНАЕШ ПОСТРОЕНОТО И ДА ИЗПОЛЗВАШ ТРАГЕДИЯТА ЗА ДИВИДЕНТИ Е ГНУСНО.

26.08.2019 15:45:36

Анонимен

ТИ КЪДЕ БЕШЕ МА ДРУГАРКО НА ГОДИШНИНАТА НА ТРАГЕДИЯТА.СРАМ И ПОЗОР Е ТАЗИ ДА ИСКАТ УПРАВЛЕНИЕ.

26.08.2019 15:40:39

Анонимен

ЦИНИЗЪМ Е ДРУГАРКАТА ДА СЕ ИЗКАЗВА ТАКА СЛЕД КАТО ГУШКАШЕ КОЗИЧКИТЕ И ПОДСТРЕКАВАШЕ ХОРАТА НА НЕСПАЗВАНЕ НА ПРАВИЛАТА В ПРАВОВА ДЪРЖАВА.

26.08.2019 15:38:21

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.