• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

LG Electronics ще представи ново поколение на системата за грижа за дрехите LG Styler

LG Electronics ще представи ново поколение на системата за грижа за дрехите LG Styler

/КРОСС/ LG Electronics (LG) ще представи последната версия на единствената по рода си система за грижа за дрехите с пара на изложението IFA в Берлин тази седмица. Уникалната система LG Styler е създадена да освежава дрехите без химикали, предлагайки идеалното решение за дрехи, които изискват допълнителна специална грижа, като например палта, пуловери и дрехи от вълна и коприна.

За разлика от типичните перални машини, уникалният LG Styler не почиства дрехите с вода, а с пара. Технологията на LG за впръскване TrueSteamTM, която е внедрена в много от пералните машини на LG, присъства и в LG Styler, като почиства и освежава дрехите. Само чрез едно натискане на бутон върху дрехите директно се впръсква гореща пара, която премахва повече от 99% от микробите и бактериите, които живеят в дрехите, шапките и шаловете. Освен това, Styler е напълно безопасен за ползване, тъй като не работи с химикали. Тестовете, проведени от изследователска организация показват, че в рамките на пълен 83-минутен цикъл на почистване LG Styler елиминира около 92% от перхлоретилена - основният химикал, използван в химическото чистене и потенциален канцероген.

Нова функция, въведена през 2015 г., е полезната преса за панталони, интегрирана във вратата, която изглажда гънките и същевременно създава перфектен ръб в средата на всеки крачол. Версията на Styler от 2015 г. може да комуникира с други устройства чрез Smart DiagnosisTM и NFC Tag-On. Smart DiagnosisTM уведомява потребителите чрез смартфона им кога уреда има нужда от поддръжка или поправка. С Tag-On потребителите могат да инсталират безплатно приложение и да свалят персонализирани програми, специфични за конкретен тип тъкан, чрез които да програмират Styler с просто натискане на дисплея на смартфоните си.

"В LG ние разбираме, че заетите хора се нуждаят от креативни решения. Styler е нова категория домакински уред, който е създаден да посрещне нуждите на потребителите, които търсят възможност сами да се грижат за трудните за поддръжка дрехи в гардероба си. Styler е перфектен пример за това какво имаме предвид с мотото си ‘иновации за по-добър живот", каза Сеонг-джин Джо, президент и изпълнителен директор на LG Home Appliance & Air Solution Company. 

Посетителите на IFA са добре дошли на щанда на LG между 4 и 9 септември в зала 18, за да видят версията на LG Styler за 2015 година.

 

Ключови характеристики:
• Отделение за освежаване на дрехи [3 артикула + 1 чифт панталони]
• Преса за панталони
• Система с термопомпа (инверторна)
• Цикъл за санитаризация (сертифициран от BAF и тестван от Intertek)
• Щадящ цикъл на сушене за деликатни дрехи
• Smart DiagnosisTM
• NFC

1 За сравнение, само 62% от перхлоретилена ще се разтвори естествено за период от 8 часа, според данни от доклад на Intertek.

 


Компанията LG Electronics Home Appliance е глобален лидер в индустрията за домакински уреди, системи за климатизация и за качество на въздуха. Компанията създава цялостни решения за дома, използвайки основните си технологични разработки, които са водещи в индустрията. LG има ангажимент даправи живота на потребителите по-добър като предлага добре замислени продукти включително хладилници, перални и миялни машини, готварски уреди, прахосмукачки, вградени уреди, климатици, пречистватели и изсушители на въздуха. Взети заедно, тези продукти предоставят по-голямо удобство, отлична производителност, големи икономии и ползи за здравето. За повече информация посетете www.LG.com.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.