• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

SUMMER CHAOS 2017 със специалното участие на кралицата на метъла Tarja Turunen

SUMMER CHAOS 2017 със специалното участие на кралицата на метъла Tarja Turunen

/КРОСС/ M.E. MUSIC представя тазгодишното издание на SUMMER CHAOS 2017 със специалното участие на кралицата на метъла Tarja Turunen и класиците на немския тежък жанр

SUMMER CHAOS 2017 ще се състои на 31 юли, понеделник, Стадион Лазур, Бургас, начало 15:00 ч

Продажбата на билети за събитието стартира днес - 14 юни 2017 г., в мрежата на Тикетпро България, бензиностанции OMV, партньорските каси в цялата страна, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Промоционална цена на билета до края на месец юни: 70 лв.
Цена от 1 юли до деня на фестивала: 80 лв.

Допълнително ще бъдат обявени още две банди, които ще се включат Summer Chaos Festival 2017. А междувременно - следете за предстоящите HAPPY HOUR промоции относно продажбата на билети.

* * * * *
Ледената кралица на тежкия жанр със своя феноменален глас е отлично позната на меломаните по цял свят и няма нужда от представяне.
Гостуванто на TARJA TURUNEN в Бургс е част от европейското й турне The Shadow Shows, което стартира през октомври 2016 г, а последните потвърдени дати за момента, са през ноември 2017 г. в Южна Америка.
На 31 юли на стадион Лазур българските фенове на Таря ще могат да се насладят на живите изпълнения на композиции от наскоро издадените продукции, както и добре познатите класики, с които финландката се превърна в една от водещите фигури на метъл сцената.

* * * * *
Германците от KREATOR се смятат за едни от основоположниците на траш течението в метъла. Създадени в далечаната 1982 г., днес групата има зад гърба си 16 студийни албума и милиони фенове по цял свят. Стилът им се отличава със скоростни рифове и режещи акорди, а заедно със сънародниците си "Sodom" и "Destruction" оформят така наречените "Три големи" имена на германския траш метъл.
Участието на KREATOR на Summer Chaos 2017 е част от турнето им, промотиращо издаването на най-новия албум на бандата - „Gods of Violence".

Готик-индастиъл ветераните CREAMTORY носят титаничната сила на тежкия метален звук вече над четвърт век. Всеки от албумите им звучи новаторски и ралично, а самата банда отдавна е надраснала класическите очертания на „готик-метъл" пространството, за да се отличи като безпогрешно разпознаваема.
През април 2016 г излезе последният албум на групата - „Monument", част от който българските фенова ще чуят по време на Summer Chaos 2017. Разбира се, на стадион Лазур на 31 юли ще прозвучат и вечните хитове на CREAMTORY - "Tears Of Time", "Temple Of Love", "Black Celebration" и много други.

В тазгодишното издание на фестивала предстои да се включат още две банди, които ще бъдат анонсирани в най-скоро време.

На сцената на фестивала в предишните му издания, българската публика е имала щастието да види на живо някои от най-известните имена на световната музикална сцена - Godsmack, The Prodigy, Bullet For My Valentine, Papa Roach, House of Pain, Clawfinger, Biohazard, Amorphis и още много групи.

Предвид сериозните банди, който очакваме тази година, вярваме, че Summer Chaos 2017 отново ще затвърди позициите си на едно от най-добрите музикални събития това лято!

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.