• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Предстоящи събития в страната за утре, 7 януари

Предстоящи събития в страната за утре, 7 януари

/КРОСС/ ***

София.
От 11.00 часа кметът на София Йорданка Фандъкова ще присъства на откриване на нова сграда на детска градина „Шарено петле" в столичния район „Слатина" на ул. „Камчия" 1.

***
София.
От 12.30 часа в пресклуба на БТА Лютви Местан ще даде пресконференция.


***
София.
От 11.00 часа министърът на икономиката Божидар Лукарски ще връчи сключени договори по първата процедура на ОП „Иновации и конкурентоспособност". Събитието ще се проведе в зала „София" на Гранд хотел София.


***
София.
От 11.00 часа, бул. "Цариградско шосе" 133 А - ГД "Борба с организираната престъпност"ще се състои официалното откриване на сграда на Обединените сили за противодействие на наркотиците.


***
София.
От 16.30 ч. в Българска търговско промишлена палата ще се състои среща на Евроклуба при БТПП по повод ротационната смяна на председателството на ЕС.

***
Благоевград.
От 12.00 часа кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов ще даде пресконференци. Срещата с медиите ще се състои в кабинета на д-р Камбитов.

***
Бургас.
От 16.30 ч. до 18.00 ч. в централата на ГЕРБ в Бургас на ул. „Конт Андрованти" 5, ет. 1. общинският съветник Антон Берданков ще има приемен ден.

***
Бургас.
От 17 часа в Пенсионерски клуб "Тракия" ще се проведе обществено обсъждане на Бюджет 2016 на Община Бургас за жителите от ТД "Долно Езерово" .

***
Бургас.
От 17.30 часа в Пенсионерски клуб ще се проведе обществено обсъждане на Бюджет 2016 на Община Бургас за жителите на ТД "Изгрев" и кв. Сарафово.


***
Бургас.
От 12.00 ч. до 19.30 ч. в бургаската галерия „Неси" художникът Живко Иванов ще покаже най-новите си платна.


***
Велико Търново.
От 17.00 часа ще се състои кларинетен концерт „Иван и приятели" - с участието на Иван Памуков и ученици от СОУ „Емилиян Станев". Концертът ще се състои в изложбени зали „Рафаел Михайлов".

***
Добрич.
В Народно читалище "Йордан Йовков - 1870 г." ще бъдат изложени библиотечни документи по повод 160 години от рождението на Стоян Михайловски.

***
Добрич.
От 11.30 часа при паметна плоча на Захари Медникаров ще се състои ритуал по поднасяне на цветя по повод 92 години от рождението на маестро Захари Медникаров.

***
Добрич.
От 13.00 часа заместник-министърът на икономиката Любен Петров ще направи първа копка на завод за производство на фуражи в града. Събитието ще се състои в Западна крайградска зона, ул.7 №19 (зад бившите Вторични суровини).

***
Видин.
С тържествена света Литургия отслужена от Негово Високопреосвещенство Видински митрополит Дометиан в съслужение с Белоградчишки епископ Поликарп и духовници ще бъде отбелязан денят посветен в чест и памет на св. Йоан Предтеча и Кръстител в Лопушанския манастир.

***
Кюстендил.
От 11.00 часа в залата на общинския театър ще се проведе пресконференция на младежи от града, провели благотворителен спектакъл за набиране на средства, с които ще бъдат реализирани младежки проекти.

***
Павликени/с. Караисен.
От 10.00часа самодейците от НЧ "Добра надежда" с.Караисен отново ще изпълнят ритуала "Иванови влачуги". Събитието се случва край селската чешма.

***
Пловдив.
От 10.00 в сградата на Многофункционален социален център на улица „Изток" № 48, Областния съвет на Българският Червен кръст Пловдив започва поетапното раздаване на индивидуални пакети с хранителни продукти на нуждаещи се лица.

***
Пловдив.
От 10:00 часа в зала "Компас" на Ректората на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" ще се проведе Кръгла маса за правното образование. Форумът е организиран от Юридическия факултет на ПУ и Европейската асоциация на студентите-юристи (ЕЛСА) - Пловдив.

***
Пловдив.
От 10.00ч. в пресцентъра на БТА, Фондация „Джендър алтернативи" ще представи проект: „Услуги за подкрепа на лица пострадали от домашно насилиеи работа с лица извършители".

***
Свищов.
От 11.00 часа в зала 1 на Община Свищов Народният представител от Реформаторския блок и заместник-председател на 43-то Народно събрание Иван Иванов организира приемна за граждани.

***
Шумен.
От 10.00 ч. в сградата на Общинския и Областен съвет на БСП Шумен ще се проведе пресконференция, на която ще присъстват Общинският и Областен председател на БСП Тодор Тодоров и Народният представител от БСП Иван Иванов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.