• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Зам.-министър Рябков и посланик Коцев обсъдиха перспективите на военнотехническото сътрудничество между Москва и София

Зам.-министър Рябков и посланик Коцев обсъдиха перспективите на военнотехническото сътрудничество между Москва и София

/КРОСС/ Перспективите на военнотехническото сътрудничество между Москва и София обсъдиха в руската столица днес заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков и посланикът на България в Русия Бойко Коцев, предаде РИА „Новости".

„В хода на разговора бяха обсъдени някои актуални теми на двустранните отношения с акцент върху проблематиката, свързана с военно-техническото сътрудничество. Бяха засегнати и отделни въпроси от международния дневен ред", се посочва в съобщение, публикувано на сайта на руското външнополитическо ведомство.

Миналата година между България и Русия възникнаха противоречия в сферата на военнотехническото сътрудничество, припомня РИА „Новости". Това се случи, след като българското правителство даде „зелена светлина" за междуправителствено споразумение с Полша за ремонта на българските МиГ-29. Според българското военно министерство Полша е „единствената страна, която има възможност да обслужва и ремонтира МиГ-29". Руската страна заяви, че позицията на България е в разрез с духа на договореностите, постигнати по-рано между Москва и София.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Този РУБЛАДЖИЯ/ на Васил Коцев сина му/, трябва да бъде отзован незабавно от СВЪРТАЛИЩЕТО на "Империята на злото" ! Какво военно сътрудничество обсъжда с една ВРАЖЕСКА държава, чието основно занимание е : ОКУПАЦИЯ и ЕКСПЛОАТАЦИЯ на чужди собствености, за осигуряване на преживяването на собствената Й сволочь!

10.02.2016 12:48:21

Анонимен

Трябва да бъде на най високо ниво

09.02.2016 18:57:41

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.